reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama dziekuje za podpowiedzi :* Wiadomo, każda rada jest istotna a to jak ją poszczegolne osoby zinterpretuja i zastosują to juz ich sprawa:-)
My dzis wieczorem rozladujemy amunicję a starania dopiero w owulację, mam nadzieję, że bedzie dopiero w sobotę:-) Nie widze innego wyjścia z tej sytuacji.

reklama
Imama bo moze chlop mial naprawde silne te plemniki a do tego czesty sex podwyzsza testosteron co juz na dziewczynke nie koniecznie dobrze ;) wiesz to zalezy tez z jakiego poziomu hormonalnego ludzie startuja a nie kazdy przeciez to sprawdza ;) co komu pisane to bedzie miec ;)

Imama no u nas tez chlopak bedzie praktycznie z codziennych sexow. Byly chyba 2 dni przerwy i znowu i wtedy moglo zaskoczyc.
Antonia ja od strony Ostrody moge dojechac i od strony Moraga [emoji12] rano jezdze od ostrody a wracam na gutkowo. Mam w zaleznosci od drogi 30-40 km i jezdze codziennie bo moj Oli chodzi w Olsztynie do szkoly. Takze robie za taxi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie Marantha - napisala na końcu komentarz ze właśnie mogło to zwiększyć T. Chce spróbować abstynencji po porodzie. Tam jak czytam to nieraz metoda prób i błędów dosłownie! Ty to obeznana- ze Ci ten synek nie siadł!
Ja tam na 3 zakończę, chyba hehe
Ania ja właśnie mam znajoma co codziennie i właśnie chłopczyka ma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama ja tez na 3ce koncze :) ja tak jak Ty bardzo duzo czytalam GD ale tam i na IG na chlopca bylo podobnie ;) widocznie mi pisane jest byc matka dziewczynek i co bym nie zrobila i tak corka byc musi ;)

hej po wizycie jestem w kropce i nie wiem co robic. Ogolnie to wszystko ok dostalam opierd.dlaczego tak wczesnie robilam testy ciazowe i jesli chce mozemy sie starac bo owulacja za dwa dni powinna byc jesr pecherzyk piekny.ale doradzal mi tez wsrzymac sie jeden cykl i poczekac do 3-9dc zeby zbadac hormony no i jak cos tam nie bedzie gralo to moze stymulacja. Chyba ze udalo by sie teraz hmmm i mam dylemat czy czekac czy probowac ogolnie jak sie zdecyfujemy to w zadnym wypadku nie robic testu dopiero pare dni po terminie@ bo po co mi stres znowu. A ta ciaza bioch moglo byc ze ciezkie wady lubmam hormony rozregulowane od karmienia. Ale obstawia ze wady plodu. Przepraszam za bledy pisze na szybko. Dzieki za kciuki.

reklama
Ana ja bym sie starala a jak sie nie uda to w kolejnym cyklu zrob te hormony bo pewnie kazsl zbadac Lh fsh estriadol tsh i prolaktyne spoczynkowa i po podaniu tabletki jak rosnie. Te hormony najlepiej zbadac w 3 dniu cyklu a w tym cyklu juz zbadaj sobie progesteron 7 dni po owulacji.

Do góry