reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nasza coreczka wczoraj przyszla na świat. 4100 i 60 cm. Wczoraj umówiłam się znow z położna na masaż szyjki. Delikatnie zaczęły się saczyc wody. Pojawiły się skurcze delikatne które się nasilaly i skracaly szyjke. Przy 4 cm rozwarcia dostałam znieczulenie bo skurcze miałam mega bolesne, długie i dosłownie co 2-3 minuty. A po 70 minutach mała była już na świecie. Ekspresem poszło
icon_smile.gif
mieliśmy 2 h dla siebie i załapała odrazu ssanie.

Gratulacje! Pokaż zdjęcie Malutkiej jak sie da

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Nasza coreczka wczoraj przyszla na świat. 4100 i 60 cm. Wczoraj umówiłam się znow z położna na masaż szyjki. Delikatnie zaczęły się saczyc wody. Pojawiły się skurcze delikatne które się nasilaly i skracaly szyjke. Przy 4 cm rozwarcia dostałam znieczulenie bo skurcze miałam mega bolesne, długie i dosłownie co 2-3 minuty. A po 70 minutach mała była już na świecie. Ekspresem poszło
icon_smile.gif
mieliśmy 2 h dla siebie i załapała odrazu ssanie.
Elenaa[emoji178][emoji178][emoji178]
Super wieści, gratuluję. Szybko poszło i kawał małej kobietki [emoji6]
Wracaj szybko do zdrowia i przede wszystkim dużo zdrowia dla malutkiej. Ciocie z bb czekają na zdj królewny [emoji178] [emoji178] [emoji178]

thgf9n739gb9fobd.png

reklama
Ania to również kciuki dla Ciebie! Napewno będzie dobrze [emoji7] musisz myśleć pozytywnie!
Dzisiaj moja koleżanka wkoncu zaszła w ciąże jak straciła już całkiem nadzieje. Wiedziałam ze jak odpuści to się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry