reklama
Mikallo
Fanka BB :)
Wiec jakie znacie metody na poczęcie syna ?
Pierwsze słyszę o metodzie na córeczkę o +12 co to takiego ?
Mi się wydawało, że wszystko robię dobrze ale dziewczyny znają tu trochę inne metody na synka
Z tego co mi wcześniej dziewczyny odpisały to o+12 oznacza stosunek 12h po owulacji, jeżeli dobrze zrozumiałam, ponoć to sposób na dziewczynkę Jak się mylę to proszę o sprostowanie
Ja słyszałam o metodzie "na pół"- cykl dzielimy na 2 i starania w pierwszej połowie skutkują poczęciem dziewczynki a w drugiej poczęciem chłopca. Ponoć sprawdza się w 90%
Imama
Kitqa No tego sporo jest. Tych "teori" musiałabyś poczytać wcześniejsze wątki o suplementach diecie itd.
Metoda o+12 to stosunek 12 h po owulacji. Wymyśliła go kobieta która miała 5 synków. Każdych w różnych dniach przed owu i w sama owu. Dopiero córka się poczęła właśnie ta metoda ale z abstynencja 7 dni przed.
Ja celuje w córę bo mam dwóch synów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Metoda o+12 to stosunek 12 h po owulacji. Wymyśliła go kobieta która miała 5 synków. Każdych w różnych dniach przed owu i w sama owu. Dopiero córka się poczęła właśnie ta metoda ale z abstynencja 7 dni przed.
Ja celuje w córę bo mam dwóch synów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Mikallo kitqa ja staralam sie o syna i spelnilam wszystkie czynniki, ake i tak mam 3 cia corke
Mikallo
Widać na Twoim przypadku, że sposoby nie zawsze są skuteczne ale pobawić możnaMikallo kitqa ja staralam sie o syna i spelnilam wszystkie czynniki, ake i tak mam 3 cia corke
Czy stosując sposoby na syna podane tu na forum już się jakiejś dziewczynie udało począć chłopca?
Ostatnia edycja:
maran-atha
Tak kilku sie udalo i kilku sie nie udalo skutecznosc 50%
Millo
Mikallo ja ciagle czekamMam nadzieje ze jutro temp bedzie wyzsza albo rowna a nie nizsza zas
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Witam nowe staraczki [emoji5]️
Maziajko, super że córcia się potwierdziła. Ma czas żeby się obrócić. Moja mała 9d jakiegoś czasu jest głową w dół. Wczoraj napędziła mi strachu. Mało się ruszyła - leniwy dzień [emoji16].
Elana, kochana jak się czujesz? Jesteś już na wybiegu a dzidzi dobrze w brzuchu [emoji5]️.
Dziewczyny co do planowania płci, to tak jak dziewczyny piszą 50/50. Ja mam 2 synów z dnia owulacji i teraz córkę z 5 lub 3 dnia przed owu.
Ana powtarzałaś jeszcze test?
Maziajko, super że córcia się potwierdziła. Ma czas żeby się obrócić. Moja mała 9d jakiegoś czasu jest głową w dół. Wczoraj napędziła mi strachu. Mało się ruszyła - leniwy dzień [emoji16].
Elana, kochana jak się czujesz? Jesteś już na wybiegu a dzidzi dobrze w brzuchu [emoji5]️.
Dziewczyny co do planowania płci, to tak jak dziewczyny piszą 50/50. Ja mam 2 synów z dnia owulacji i teraz córkę z 5 lub 3 dnia przed owu.
Ana powtarzałaś jeszcze test?
reklama
Podziel się: