reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marana dokładnie. Chce mieć dzidziusia i to najważniejsze. Moj maz tez bardzo także będę dzialac w marcu a co ma byc to bedzie. Zreszta najgorsze jest wlasnie czytanie! Ale tak zawsze mam. Znajome to nic nie robiły a dwie sa wlasnie w ciazy z córeczkami i maja po jednym synu. A tu człowiek sie naczyta i kombinuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Ty to mega dużo zrobiłaś a masz córeczkę. Ale widocznie tak miało byc.... dla mnie trójka dzieci to Max wiec pozniej to jakieś mocne zabezpieczenie przed ciąża wiec ostatnia szansa

Imama to moja tez ostatnia bo finansowo nie podolamy z wieksza iloscia dzieci... Ja cale zycie stosuje naturalne metody i wpadki nie bylo nigdy... Tabletek nie moge ze wzgledu na watrobe zasadniczo hormonow nie moge. No ale poki co naturalne metody sie u mnie sprawdzaja w 100% od jakichs 15 lat ;)

Jej super tak! Ja to czarna z tego jestem ale ostatnio tez dużo o tym czytałam ale wlasnie bałabym sie wpadki bo to trzeba dokładnie obserwować itd
Ja zawsze tabletki i po odstawieniu dopiero wiadzialam jakie to świństwo ale dobrze ze problemow z zajściem w ciąże nie miałam

Ja tez od 9 lat na naturalnych metodach zadnych wpadek itp.Po porodzie tez naturalnie.Najwyzej wpadniemy:D

010igov35ye70zfx.png

Imama miętę też piłam przez jakiś czas ale to nie tą ekspresowa w torebkach bo ta nie działa tylko miętę zieloną otartą u nas jest firmy Kotanyi tyle że już nie pamiętam jak bo to się jakoś piło chyba zaraz z początkiem cyklu i zauważyłam że cera mi się poprawiła po tej miecie więc chyba coś wpływała na hormony

Ostatnia edycja:
Ja popijam czystek [emoji5] jutro z rana podglądanie jajeczka mam, ciekawe jak duże i czy dobrze wyliczymy kiedy pęknie bo to nfz także pewnie nie przyjmie mnie po kilku dniach sprawdzić co i jak.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też piłam czystek. Niby super działa na cały organizm. Leczy regeneruje i ogólnie niby cud, miód i orzeszki. Teście i szwagierka piją to i ja spróbowałam. Teraz w ciąży nie pije, bo różnie mówią. Niby można ale jakoś się obawiam.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Do góry