maran-atha
Fanka BB :)
Ja wszystkie 3 sztuki w Coombe no to trzymam kciuki za to by Cie pirod zaskoczyl i by bylo tak jak sobie planujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie szaleje @ Zaraz sobie pójdzie i juz przygotowalam arsenałMillo a spróbuj zrobić bete i po 48 godz powtórz a jak to nie problem to i progesteron będziesz wiedzieć jak się rozwija ciąża
Miciur-ka Maziajka ma rację męża w obroty
Antonia a jak u Ciebie?
Ojej Millo [emoji17]
Millo Kochana trzymaj się, tule Cię mocno
Po poronieniu zreguły szybko udaje się zajść w kolejną ciążę, więc będziemy trzymać kciuki!
Moja kolezanka w styczniu rok temu poroniła, no i w styczniu za kilka bedzie rodzić córeczke!
Elena przypomnij mi jeszcze raz w którym dniu cyklu się staraliscie i ile masz cykle długie [emoji1] wiem ze pytałam ale zapomniałam.. [emoji1]Millo Kochana trzymaj się, tule Cię mocno
Po poronieniu zreguły szybko udaje się zajść w kolejną ciążę, więc będziemy trzymać kciuki!
Moja kolezanka w styczniu rok temu poroniła, no i w styczniu za kilka bedzie rodzić córeczke!