reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo ja tez bylam na watku mimo ze mniej aktywnie i tez nie zrobilam nic . Sex codziennie do owu , i ze 3 dni po. Ale powiem szczerze ze jakos mi wszytsko jedno. Bedzie super jak corka a jak nie to Oli bedzie mial brata. Bede sie cieszyla jak po pierwszym usg bedzie wszystko ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo ja Cie rozumie! Ale nastaw sie na niewidoma bo naprawdę to 50/50. Tymi metodami to wychodzi i tak 65-70% ze na dziewczynkę wiec i tak jestem w szoku ze tyle tu dziewczyna sie udało ale naprawdę nie jestem przekonana ze to zasługa diety czy pH. A i tak jak miałaś codzienny sex to lepiej niż co drugi dzien. Serio wiec cos tam z metod jest [emoji6]
Każda z nas chciałaby mieszane- tak to juz jest. Ale i tak co ma byc to bedzie i niepotrzebnie stres. Chociaż ja sama będę panikować [emoji23] ale pomysł ze chłopaki sie super bedą dogadywać, ja to wiem i tez inaczej sie nastawiłam do tego wszystkiego. A przecież ile jest par co maja mieszane dzieci a nic nie robią. I watpię ze badają hormony czy wogole czytają o metodach. Szczerze to jak rozmawiam ze znajomymi i cos wspomnę to wszyscy sie patrzą jak na idiotkę i mało kto w to wierzy bądź by był w stanie uwierzyć. Gdyby tylko to od testosteronu zależało to pewnie sami chłopcy by sie rodzili.

Millo to pomysl o mnie ;) u mnie wyszla wiec wszystko jest mozliwe :)

Maranatha ale uważam ze mając juz dwójkę dzieci takiej samej płci to duże prawdopodobieństwo ze trzecie tez niej bedzie. Ale wiadomo znam dużo osob co udało sie dopiero za trzecim ale tez za czwartym itd. To i tak wielka niewiadoma

Imama ja mam duzo znajomych co maja 2 tej samej plci a trzeci innej, moja mama miala 4 dzieci 1brat ja i znowu 2 braci. Ja zawsze myslslam, ze bede miala synow a mam same corki, moi kuzyni samych synow a 1 moj brat ma tylko dziecko i to jest dziewczynka a od strony mojego meza wiekszosc dziewczynki wiec jego geny chyba dominuja :)

No Maranatha ja wlasnie bardziej taka wlasnie zależność zauważyłam która sie powtarza. Nie znam wlasnie nikogo np dwóch braci i każdy z nich ma dzieci innej płci tzn jeden dwie córki a drogi dwóch synow.
U mnie jest tak ze bracia maja jeden dwóch chłopców drugi trzech chłopców i jedna dziewcznke. A od męża wlasnie brat ma dwóch synow jak my a siostra dwie córki. Ale wierze bardziej wlasnie ze to od mężczyzny predyspozycja maja znaczenie wiec jego siostry nie biorę pod uwage gdyż to zależy od jej męża. Wiec u mnie chyba bedzie cieżko o ta córkę ale próbować zostaje.
A Millo jak to u Ciebie? U męża?

Millo czemu do szpitala?

Tez mi sie wydaje ze to od faceta zalezy moj ma 2 starsze siostry a on po 12 latach taka wpadka:D

Co do dzieci ja gdybym miala warunki to moglabym z 10 miec :D
Super sie takie dzieci razem wychowuja:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry