reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha - właśnie tez mam dziwne przeczucie ze przenosze :/, oby nie ! pierwsza ciąża była na czas,

Arya- dziękuję juz bym dla świętego spokoju poszła na ten poród [emoji23], jeszcze mamy 3 próbę na córkę jak coś, ale więcej już raczej nie będziemy mieli podejść,

Imama- no ja dużo zrobiłam, naprawdę, chyba za 3 razem aż tak dużo nie będę robić bo juz w to nie wierzę po prostu, kibicuje Tobie wymarzonej córeczki :) - i sama mam nadzieje ze 3 próba się nam powiedzie [emoji3][emoji4][emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka wiadomo sa wyjątki. Jak patrze na to co córka znajomych robi rodzica to naprawdę roznie bywa. Ja moze mam takie myślenie bo mam siostrę z która mieszkałam i mamy super kontakt z mama a moi przybrani dwaj bracia to jakas tragedia do rodziców. Ale zgadam sie ze kwestia wychowania to najważniejszy aspekt wlasnie relacji rodzic-dziecko, dziecko-rodzic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to dziewczyny podziwiam te laski z ingender one tam po 6-7 razy nawet probuja:D
Szacun:D

010igov35ye70zfx.png

Ja to dziewczyny podziwiam te laski z ingender one tam po 6-7 razy nawet probuja:D
Szacun:D

010igov35ye70zfx.png
Żeby mieć tyle dzieci to trzeba mieć naprawdę super warunki. A chyba najważniejsze mieć czas dla tych dzieci i dla każdego z osobna. A głęboko wątpię w to, że jest czas przy 5-7 dzieci przy obowiązkach domowych.
Myślę, że to chcecie tego niedoscignionego je pcha do tego. Takie łapanie zajączka, który i tak ucieka [emoji6]. Chyba nie popieram tego. Ale każdy ma swój rozum [emoji12].

thgf3e3k5dy58h2b.png

U mnie to byla ostatnia szansa bo 2 i tak pieknie ją zmaściłam:)az zal pisac.Chyba zostane jedyna ktora byla na watku a nie zrobila w sumie nic.Masakra.Mam 9 msc by zmienic myslenie i przyzwyczaiv sie ze bedzie chlopak..tylko jak to zrobic?:p
Ja Miciurko mysle ze Ty dziewczynke urodzisz a wtedy metody tutaj odkad jestem wynosilyby 100% :)

AntoNIA dalej brak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to byla ostatnia szansa bo 2 i tak pieknie ją zmaściłam:)az zal pisac.Chyba zostane jedyna ktora byla na watku a nie zrobila w sumie nic.Masakra.Mam 9 msc by zmienic myslenie i przyzwyczaiv sie ze bedzie chlopak..tylko jak to zrobic?:p
Ja Miciurko mysle ze Ty dziewczynke urodzisz a wtedy metody tutaj odkad jestem wynosilyby 100% :)

AntoNIA dalej brak?

Millo, Ty chyba na starcie masz już złe myślenie. Przecież jeszcze nic nie wiadomo. Poczekaj z tym czarnowidzeniem do pierwszego prenatalnego[emoji12]. A może będzie niespodzianka? Zobacz ile robią dziewczyny i nic nie wychodzi. Nic nie jest przesadzone, masz tyle samo szans co inni 50% [emoji324]

thgf3e3k5dy58h2b.png

Millo zgadzam się z Arya nie możesz tak a wogole to chłopcy są cudowni a bracia to bracia wiem po sobie lepiej się dogadują i mają podobne zainteresowania
Powiem Wam że jestem szczęśliwa że mi się udało ale popatrzcie choćby na ten serial na dwójce Rodzinka
Denerwowali mnie wszyscy którzy mi przy trzecim synu współczuli bo trzeci syn jakby chłopcy byli gorsi to moje cudowne dzieci
Ja mam dwie siostry i pierwsze dziecko pragnęłam by było chłopcem bo miałam dość babinca ale jak każda marzyłam by mieć i jedno i drugie ale też nie na siłę
A co do planowania wiecie jak jest jak to mówią chcesz rozśmieszyć Pana Boga opowiedz mu o swoich planach i naprawdę najważniejsze by było zdrowe

Ostatnia edycja:
Dla mnie to tez okropne, ze te babki z ingender i genderdreaming tak do tego niezdrowo podchodza... :( Dzieci tak przedmiotowo traktuja :( nawet chca ciaze usuwac bo to nie ta plec... Straszne to jest... Ja tego nie podziwiam tylko uwazam, ze im psychiatra potrzebny... Masakra... Kazdy czlowiek jest cudem bez wzg!edu na plec i kazdy zasluguje na to by byc kochanym... Ja gdybym miala miec jeszcze dzieci to bym podeszla do tego na luzie i zostawila wszystko w rekach losu, kochalabhm sie dla przyjemnosci i bliskosci bez liczenia i tego calego stresu :) ale ja wiecej nie planuje bo to finansowo tez wyzwanie duze... A miec dzieci i nimi sie w ogole nie cieszyc, nie zajmowac, nie miec dla nich czasu bo trzeba pracowac na 2 etaty by je utrzymac go dla mnie troche slabe...

Moj maz zaprosil znajomych na 17 wisc od rana sprzatalam gotowalam i pieklam... Teraz polozylam Millie na drzemke i siadlam odpoczac ;)

Wiem Dziewczyny wiem..dzis mam jakis taki zly dzien..
Arya u mnie przesądzone bo czuje to. Nie ma szans.. moj maz ma duzy testosteron.Cwiczy,ma duzy zarost.Ja ph mam 5 albo 5,5.. mineraly chlopczykowe.Bez diety.Kochalismy sie 3 dni pod rzad az do owulacji.Przed pełnią.Z tego nie ma szans wyjsc dziewczynka:)Marzyc nie bede..

reklama
Do góry