reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pixella skąd ja to znam, ciąża to ciąża i różnie bywa, czasem jest apetyt nie do opanowania i co zrobić...jeśc, a po ciązy dietka i powoli forma wróci:)
Jarzębinko co u Ciebie?

reklama
Pixella hihihi skad ja to znam, w peirwszej ciazy przytyłam 29 kg:szok: a 3 m-ce po juz tylko 2 zostaly a teraz to nie mowie jest -2 kg :sorry2:

Ja tez ciagle glodna :confused: jak nigdy a jak wymeinilas te wsyztkie przysmaki to zachcialo mi sie wszytkiego :-) i zrobilam gołabki :-D

ide obierac ziemniaki bo juz M z pracy jedzie...

Jarzębinko co u Ciebie?

już jestem, już jestem ..... :tak::-D:tak:

5 dni w lesie nad jeziorkiem, bez prądu, bierzącej wody, gazu ..... poprostu sam środek lasu i obóz harcerski i my na doczepke .... :-) wypoczęlam na maksa, było tyle opiekunek do dziecka, że przez pierwsze 2 dni wogóle jakbym dziecka nie miała, widziałam go tylko na posiłkach, tak szalał po obozie :tak::-p:tak:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie .........:cool2::cool2::cool2:

niestety nie mam dobrych wieści, pękło mi dziś serce na kawałki. Zarodka nie ma, tylko czarna plama na usg :-(, nie ma echa płodu, a pęcherzyk wygląda na 6tc a nie 7tc, za tydzień kolejne usg by potwierdzić okropną diagnozę a potem łyżeczkowanie o ile sama nie poronię. życie jest do kitu, nic mi się nie chce, tylko popłakać i powyć.

sorki, że wam zepsułam wieczór, ale dziś mój jest najgorszy w życiu

niestety nie mam dobrych wieści, pękło mi dziś serce na kawałki. Zarodka nie ma, tylko czarna plama na usg :-(, nie ma echa płodu, a pęcherzyk wygląda na 6tc a nie 7tc, za tydzień kolejne usg by potwierdzić okropną diagnozę a potem łyżeczkowanie o ile sama nie poronię. życie jest do kitu, nic mi się nie chce, tylko popłakać i powyć.

sorki, że wam zepsułam wieczór, ale dziś mój jest najgorszy w życiu

:szok: Przykro mi pixella, mogę się domyślać co przeżywasz :-(

pixella77 tak mi przykro, przutulam Cie mocno.
Nie psujesz nam wieczoru po to jest forum, zeby sie zalic , smucic razem i radowac...
Trzymaj sie kochana!!! :-:)-:)-(

Hej Kobietki! Zaglądam znów do Was na chwilkę i to nocną porą bo dopadła mnie dziś bezsenność - koszmar.
Mój domek wreszcie nabrał kolorów. Jutro ( a właściwie dziś) skończą mi kuchnię więc wstawię sobie szafki. W piatek mają zamontować schody. Zostanie jeszcze pomalowanie korytarza i łazienka, więc już do przeprowadzki bliżej niż dalej. No a potem ze spokojem można się będzie wziąć za górę.
A tutaj widzę wczasy. Dorotka wyjechała, Beata też gdzies na morzach, Ewcia już się szykuje jak dobrze dojrzałam, która następna szykuje się do wczasowania?
Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
już jestem, już jestem ..... :tak::-D:tak:

5 dni w lesie nad jeziorkiem, bez prądu, bierzącej wody, gazu ..... poprostu sam środek lasu i obóz harcerski i my na doczepke .... :-) wypoczęlam na maksa, było tyle opiekunek do dziecka, że przez pierwsze 2 dni wogóle jakbym dziecka nie miała, widziałam go tylko na posiłkach, tak szalał po obozie :tak::-p:tak:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie .........:cool2::cool2::cool2:
Jarzębinko to miałś frajde, a wyobrażam sobie jak Kacperek się wyszalał :-D:-D:-D, bo wiem jak mój synek by wariował. Barzdo sie cieszę,że odpoczęłaś i to na łonie natury, super sprawa.:tak::-):happy2:

Do góry