reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

asus a jednka przyjdzie,,
juz mam jakies palmienia,,i brzuch miw kosmos zaraz wyelci,bo tak nawala...takze juz sie rozkreca...

no niestety nie udało sie i tym razem,,w sierpniu może,,bo potem to nie wiem kiedy nastepna proba staran,,,:-(

reklama
Hej laeczki :-). Wybaczie, że się nie odzywałam tyle czasu ale nie mam za bardzo dostępu do neta :-(.
U mnie sytuacja następująca. Jutro idę podpisać umowę kredytową, we wtorek przylatuje ze Stanów babka z którą podpiszę akt notarialny. Podejrzewam, że powinien się odbyć we środę lub czwartek, ale to zależy od tej babki. Wszystko wygląda dobrze, aczkolwiek dopóki nie dostanę kluczy jeszcze nie świętuję :blink:
Jarzębinko widzę, że na dniach zaczynasz staranka. Powodzenia :-)
Asus jeszcze nie wiem kiedy wrócę. Prawdopodobnie pod koniec lipca :tak:
Ewcia przykro mi, że jednak zaczęłaś plamić :-(
Medio i wszystkie pozostałe babeczki serdecznie pozdrawiam :-)

Dorotko hej,,no to super...ze wszystko dobrze idzie...

A u mnie falszywy alarm,,nie mam nic,,,jakas plamka i pusto,,,dalej nic....

Cześć!
Mój synek ostatni tydz. szkoły i wakacje! U nas jak na te chwilę wieje brr, oby sie wypogodziło.
Ewcia jak dzisiaj, mierzyłaś tempkę?

Dorotko witaj po tak długiej przerwie :tak: życzę Ci żeby wszystko poszło po twojej myśli :tak::-)
Medio do Krakowa mam 40 km. Ale tyle sprzecznych zdań się naczytałam tu na wątku rekomendującym szpitale że po prostu sama nie wiem co myśleć o tej klinice . Niektóre dziewczyny piszą że jak nie posmarujesz to pies z kulawą nogą się tobą nie zajmie . A komu smarować i ile jak nikogo tam nie znam ? Inne znów chwalą . Nie wiem . Zobaczę co ta nasza gminna pani diabetolog jutro mi powie .Jak myślisz???
Ewcia co u Ciebie ? Co z wredną panią @ ???

reklama
hej wam
Ja @ dalej niet,,ale mierzyłam tempke i wiem juz,ze to nie ciąża,,bo miałam tylko 36,6:-(,,takze tym razem nici z bejbuska,,no cóż życie mnie nie rozpieszczaa:blink::dry:

Ja zmykam niedlugo na zakupy i czas najzywzysz zakupic tampony,,zyłam z myslą,ze nie bede musiała ich kupowac,,,ech:(

MIłego dniaaa

Do góry