reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie

Ja tez czekam na wynik testu!!!
Jestem Ciekawa czy nam sie udało trafic, na poczatku myslam poztywnie teraz sama nie wiem co myslec :zawstydzona/y:

Kupilam sobie test ktory sie robi po 6 dniach wiec zobaczymy co wyjdzie w niedziele:confused:

Ide sobie Was poczytac...

A tu mam taki KALENDARZ ==> http://jolmys.webpark.pl/

Moze sie komuc przyda , mi sie w pierwszej ciazy sprawdzilo i mam córke teraz bardzo bym chciala synka...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia nie dziekuje zeby nie zapeszyc, nie lubie takiego czekania bo ja z tych niecierpliwych
A to nasze pierwsze staranie bo przy corce nie musielismy ;-)

Cześć laseczki

Medio dziś było 36.4C- więc skoku nie było, dobra nasza..... :-)

Jarzębinko następny cykl jest TWÓJ.

Wszystkie pozostałe pozdrawiam :-);-)

Jak będe miała dostęp do netu to coś naskrobie.

Witajcie Kobietki!
Ja miałam dzis przerwę w malowaniu i zabrałam sie troszkę za sprzątanie mieszkanka. Mały wylał mi dziś mleko na wykładzinę. Czyściłam jak mogłam ale chyba niewiele co to dało bo coś mi tu zaczyna fermentować - masakra.
Trzymam kciuki za starające i testujące. Beatko wspaniałych wakacji, choć myślę że i bez życzeń będą wspaniałe i mam nadzieje że do tej wspaniałości dołączy mała fasolka - trzymam kciuki.
A Ty Ewka kiedy się zabierasz?
Miłego wieczorka Kochane.

Sofik trzymam kciki,mi się tan kalendarz sprawdził przy pierwszym dziecku-mam synka, teraz wychodzi mi córcia, zobaczymy czy się sprawdzi :-D
Beatko fajnie,że jeszcze nie było skoku, trzymam kciuki za złoty strzał!:-)

A mi się śniło,ż emiałam usg i lekarz powiedziła mi ,ż eto synek, hihihi, zobaczymy czy się sprawdzi:-D.

Cześć dziewczyny
Długo mnie nie było , ale to nie z mojej winy . U nas była burza i coś tam mi spaliło przy antenie i nie miałam internetu . Nadal nie działa najlepiej , ale daję Wam znać że żyję i u mnie mniej więcej wszystko ok. We wtorek byłam u diabetologa i dostałam glukometr. Od wczoraj 4 razy dziennie robię sobie zik . Na czczo i 1 godzinę po śniadaniu , obiedzie , kolacji . Tak do wtorku , a potem wizyta u diabetologa i na podstawie tego profilu będzie wiadomo co i jak . Do Krakowa z tym profilem pojadę za tydzień w środę . Pogodziłam się z tym i nie stresuję się już bo po co ? Ciśnienie mi skoczy i będzie jeszcze gorzej . Jak mam mieć tą cukrzycę ciężarnych to dobrze że tak wcześnie zostanie zdiagnozowana i leczona . Moja kuzynka też to miała , urodziła zdrową dzidzię , a po porodzie cukier się unormował . Mam nadzieję że u mnie też tak będzie .
jarzebinka szczęściaro a więc kolejny miesiąc obłędnego sexu bez zabezpieczeń przed Tobą ;-);-);-)
Beata a ty kiedy odlatujesz bo się pogubiłam . Trzymam kciuki oczywiście .
Wszystkie Was kochane pozdrawiam i życzę wspaniałego dnia :-):tak::-)

witam .... :tak::-D:tak:

jak się dostosuję, do tych waszych poleceń to zapomnę jak świat wygląda, bo tylko będe spędzała czas w sypialni..... :-):-):-) jedyny plus z tego miesiąca,że chyba dobrze odczytuje swój organizm, i wiem kiedy co i jak, i ten cykl też będę się starała na dziewczynkę czyli tylko do owulki :tak: ale wg tego kalendarza, syn wychodzi tylko w marcu, a cały pozostały rok to szansa na dziewczynkę, więc są duże szanse ............. :tak::-D:tak:

Beatko, a Wam przyjemności i jeszcze raz przyjemności, wspólnie spędzonych wspaniałych chwil w rodzinnym gronie ..... :tak::-D:tak::-);-)

Sofik, witam i czekam na ten sukces II kreseczek :tak::-D:tak: a kalendarz co do syna też mi się sprawdził ..... :cool2:

asus, najważniejsze, jak piszesz,że ta ewentualna cukrzyca zostanie szybko zdiagnozowana i będziesz pod kontrolą, a reszta się ułoży :tak::-D:tak:

Ania, a Tobie chyba też samopoczucie dopisuje i jakieś witalne siły... malowanie, sprzątanie , opiekaka nad dziećmi ..... :tak::-D:tak:

Medio, to może będzie przewrotnie i będzie dziewczynka ..... :tak::-D:tak:

Ewcia ...???? :tak::tak::tak:

pozdrawiam i też życzę wspaniałego dnia :cool2:

hej wam
U mnie @ dalej niet,,wiec czekam...

Ewcia nie dziekuje zeby nie zapeszyc, nie lubie takiego czekania bo ja z tych niecierpliwych
A to nasze pierwsze staranie bo przy corce nie musielismy ;-)
no dokladnie,,,tylko nie nastawiaj sie tak bardzo,,bo wiesz zawsze to rozczarowanie,,pierwszy cykl to i tak malo,,ale zycze ci od razud woch kreseczek:tak:

Witajcie Kobietki!
A Ty Ewka kiedy się zabierasz?
Miłego wieczorka Kochane.
Anka a ty dalej zpaierniczas,,wex kobiałeczko troszke sie oszczedzaj....
A ja jade 20 stego,,a maz wraca 19 stego lipca...:):):)

reklama
Do góry