reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczynki

Medio no zobaczymy- dziś miałam 36.4C a wczoraj 36.5C, jak jutro nie będzie skoku to będzie ok. Śluz mam mega rozciągliwy, rozciąga się książkowo na 10 cm- jak w morde strzelił.

Jarzębinko moje gratulacje- super że zdałaś egzamin!!!

Ewciu witaj.

A u nas pada, generalnie pogoda wcale nie jest wakacyjna.

agbar77 witam i tutaj :tak::-D:tak:

u mnie @ nadal nie ma .......

Jarzebinko..trzymam lapki:-)

Ja niestety dzis zaliczylam dola jak lej po bombie.Mam 20dc i ..krew mnie zalala..w doslownym slowa znaczeniu......:-(Tylko nie piszcie prosze ze moze to implantacja.....piersi mnie nie bola,rano obudzil mnie bol brzucha jak na @, a potem pojawila sie krew,jasnoczerwona z malutkimi drobinkami.....
ja chyba oszaleje.....

agbar77 spokojnie, lepiej dostać @ szybciej niż się nakręcać. Ale szybko dostałaś @- 20dc, masz bardzo krótkie cykle.

Pierwszy raz mi sie taki zdarzyl...normalnie mialam zawsze 28dniowe,ostatni byl 25 dniowy ale ten teraz to juz pobil wszystko....

agbar mój najkrótszy cykl to 28 dni a najdłuższy 36- po urodzeniu Oskara. Bo przed ciążą miałam czasami co 3 -4 miesiące. No ale może dostałaś szybciej przez stres, zresztą nieważne jest @, jest nowy cykl.... :-)

reklama
agbar mój najkrótszy cykl to 28 dni a najdłuższy 36- po urodzeniu Oskara. Bo przed ciążą miałam czasami co 3 -4 miesiące. No ale może dostałaś szybciej przez stres, zresztą nieważne jest @, jest nowy cykl.... :-)

I tak sobie wlasnie powtarzam....:-)
Z tej okazji machne sobie zaraz nowego suwaczka;-)

Do góry