reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pixella wiesz rozumiem Cię, najgorsze jest to jak ludzie są konfliktowi i nie mogą znieść,że ktoś jest szczęśliwy i ciągle knują i mocą, z takimi osobami trzeba krótko i chyba ignorować ich głupie gadki.A czy warto liczyć na to,że się zmienią, oj ciężko.

reklama
Cześc Kobietki!
ja tylko na chwilkę wpadam sie przywita bp cho nie przemeczam się z tym malowaniem to jednak o tej porze jestem już zmęczona.
Beatka widze że Ty jedziesz na ten urlop na złoty strzał. Powodzenia

Cześć laski

pixella spokojnie, szkoda nerwów. Szwagierka może nie planowała ciąży i ma teraz wysokie loty- tak bywa.:dry::sorry2:

kinga fajnie że bagaż się znalazł.:-D:-D:-D

Aniu witaj.... ;-)

Medio fajnie że słyszałaś serduszko dziecka.:-D:tak:

Jarzębinko i jak testy????? Zdałaś????:cool2::confused:

:szok::eek: A u mnie lipa dziewczyny- wieczorem się kąpałam i wyleciał mi taki zbity śluz brunatny z krwią, jakby taki czop.:eek: Jak tylko to świństwo wyleciało, pojawił się śluz płodny, więc jutro będzie raczej spadek temp. a w środę skok, a w czwartek będzie po ptakach. To się nazywa pech!!!!:no::no::no: Jestem zła i wkurzona!!! Mam to gdzieś, od dziś już nie jestem staraczką....:no::no::no:

Beciu nie denerwuj sie,,,ja juz tez sprawe olałam,,te obserwacje to tlykko cie doprowadzaja do trzesiawki i nerwow,,,bedize dobrze,,kiedys nam sie uda,,,chyba teraz nie na nas czas....buziakiii,,ja tez teraz nici,,,:-:)sorry2:

Ewcia teraz STOP!!! Nawet chyba nie kupie wiesia, mam to gdzieś. Jak mam mieć kiedys dziecko to będzie, jak nie to nie. Zresztą Oskar idzie teraz do I klasy- więc trzeba mu trochę czasu poświęcić,
a w II kl jest I Komunia Św. i będziemy latać do kościoła na nauki i się przygotowywać.:eek::dry::no:
Zresztą jadę na wypasione wakacje- mam synka i męża, reszta się nie liczy.

DOBRANOC:sorry2:

Ewcia teraz STOP!!! Nawet chyba nie kupie wiesia, mam to gdzieś. Jak mam mieć kiedys dziecko to będzie, jak nie to nie. Zresztą Oskar idzie teraz do I klasy- więc trzeba mu trochę czasu poświęcić,
a w II kl jest I Komunia Św. i będziemy latać do kościoła na nauki i się przygotowywać.:eek::dry::no:
Zresztą jadę na wypasione wakacje- mam synka i męża, reszta się nie liczy.

DOBRANOC:sorry2:
otóż to kochana,,,otóz to,,,ja tak samo,,jestesmy dwie,,nalezy rodiznka sie cieszyc,dbac o nasze dziecko,,wakacje zdobywac,,a bzykac jesli ochota najdzie,a nie jak czas nam kaze,,,
takze Beciu bedzie dobrze zobaczysz!!!!
Normlanie rozumiem cie bez slow.....

spij smacznieee i glowa do goryy

Beatko Ewcia ma racje.Niczym sie nie przejmuj tylko ciesz się z nadchodzących wakacji, najważniejsze,że masz już Oskara, a drugie pojawi się kiedy Bóg zechce i już. Nie jesteś sama. A z tych obserwacji to wiem,żemożna bzika dostać. Odnoścnie śluzu płodnego to pojawia się on ok 4-5 dni pzed owulką.

reklama
wita witam .... :tak::tak::-D:-D

Beatko, głowa do góry, wszystko będzie dobrze i suuuuuuuuper rodzinne wakacje i tyle :tak: a co do testów to zdałam, pod koniec sierpnia mam praktykę i tutaj to już będzie jazda :tak: chociaż idąć na testy wydawało mi się,że ich nie można niezdać, a jednak, kilka osób sobie nie poradziło .... :szok: ok. 10.00 idę umówić się na dodatkowe godziny przed egzaminem :tak:

a ja nadal czekam na @, nadal jej nie ma ......

Do góry