reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej
czarodziejko fakt czasu brak, lub trzeba go podzielić na wszystkich:-D

Zuzia jest cudowna, fajnie już zaczyna się uśmiechać i próbuje coś gadać, jest przezabawna

Pirania nie jest źle z dwójką lub trójką dzieci, wszystko da się zorganizować, grunt to odpowiednie podejście i wiara, że da się radę, więc pomyśl raczej o tym zamiast stresować się na zapas

Mama ściskam ...

reklama
Andziak i ja z ciepłymi myslami do Ciebie lecę...
&&&& żeby była córa-nie łam się ...wiem,że może mi łatwo pisać....ale nie załamuj się..

Natusia witaj kochana i dziekuję...dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa..
zdrówka dla Was!!

Monico-dziękuję....
ukochaj Zuzinkę i w stópki wycałuj :)
chłopców poczochraj;))
cieszę się,że choc chwilę dla nas znalazłas ;)

Hallo Kobitki!
Mama tulę mocno....
Andziak wiem dokładnie co czujesz, to marzenie jest tak silne, że aż boli...... ale ja się śmieję, że w końcu mam szanse 50% :-):-)
Przesyłam mnóstwo fluidków dla Was Kochane!!!

Axarai witaj kochana-pogłaszcz Adusię :))
i dziękuję....

Natusia -miałam pisać ...mam to samo -na samo słowo chirurg mam dreszcze..no i zyczę,żeby synek już ic nie złapał...choć teraz najgorszy okres bo każdy juz czeka na wiosnę i jak widać słonko to aż chce sie zdjąć kurtkę a to najbardziej zdradliwe...;/

hej dziewczynki:-)

ufff, w końcu Mały w łóżku, w domu ogarnięte, poprane, naczynia w zmywarce, M po pracy je kapuśniak zrobiony na szybko;-)

mama wróciłaś, super:-) przykro mi z powodu Taty:-( trzeba jednak mieć nadzieję na lepsze...

martika trzymam kciuki za chłopczykowe staranka:tak:

kate ale ten czas leci!!!:szok: Twój synek "już" miesiąc ma.. trzeba się cieszyć każą chwilą spędzoną z maluchem, bo one niestety bardzo ulotne są..

pierogatka przy kolkach dobry jest dla dziecka dźwięk suszarki czy odkurzacza-uspokaja:tak: /nie musisz w rzeczywistości włąćzać sprzętu, bo zbankrutujesz na prądzie, włącz na you tube nagranie/. Dodatkowo po kąpieli masuj brzunio olejkiem koperkowym lub kminkowym rozcieńczonym z oliwką, ruchami zgodnymi ze wskazówkami zegara, omijając pępek;-)

piraniaja też nie cierpię komarów, bllleee.. bo mojego Marcelinka też zawsze lecą i okrutnie pogryziony w lato jest:baffled:

Andziak miejmy nadzieję, ze jednak będzie córunia.. choć domyślam się, jak musisz się czuć :-(

natusia mój synek żłobkowy jest i też nie ma miesiąca bez choroby:confused2:

monico super, ze niunia taka pocieszna:tak: pokaż nam, jak wygląda:-)

kto mi wyjaśni, o co chodzi w tym teście na płeć z kapusty?!

Witajcie dziewczyny.Mama musisz wierzyć do końca i nie przestawać ani na chwilę.Wiem jaki to ogromny stres, niedawno u mnie w rodzinie przeżywalismy to samo.Człowiek wtedy zatrzymuje się w tej codziennej pogoni za rzeczami mało istotnymi i zastanawia się na sensem życia.
Jeśli mogę Ci poradzić-to konsultujcie się nie tylko z jednym lekarzem.Bo wiadomo że z lekarzami jest różnie.Przytulam.
Tasha jednak ten Jonas prawdę mówi co nie?
Mam ogromną nadzieję że Axari też się spełni;-)
Andziak czy ty sprawdzałaś Jonasa? Może spróbuj.
U mnie spokój i cisza-koleżanka niedługo rodzi córeczkę,a ja ...
ja wciąż czekam na odrobinę szczęścia i nic.
Dziś rano dostałam plamienia ale teraz juz nic nie ma:no:.Chciałabym rozpocząć nowy cykl.
Piranho co z tym moim cyklem znów się pokręciło !!!!:baffled:

Pierogatko jak na kolkę nic nie pomoże to spróbuj Windi kateter rektalny-to taki przyrząd.Dostaniesz go w aptece lub w sklepie dla dzieci.
Andziak czy to chłopczyk czy dziewczynka to i tak GRATULACJĘ:-) Ci się należą jak nic:tak:
[h=1][/h]

Zagladam wieczornie...
Dzieciarnia polozona, spokoj cisza i sielanKa:)))))
Teraz czas dla mnie....Bo malza nie ma.... i to sa uroKi wlasnego biznesu...
AndziaK, Axarai- mega mocno wierze w Wasze dziewczynKi!!!!!
Monico- Cudnie ze napisalas...ja tez uwazam ze wszystKo jest do ogarniecia a to tylko kwestia organzacji....wiadomo ze im wiecej dzieci to wiecej obowiazkow zwlaszcza jak jedno z trojki malutkie i wymaga poswiecenie 100% czasu!!! Ucaluj Zuzie....:)

reklama
Dziekuje dziewczyny/Ale ja cos nadziei nie mam Dziekuje za gratulacje.Mama rak to nie wyrok moja mama 4 lata temu miala operacje na raka jelita i raka nerki.
Dzis bylam na becie wg mnie to koniec 6 tyg. wizyta u lekarza 18 kwietnia

Do góry