Witam
Zarobiona jestem od rana ale muszę chociaż na chwilę.
mama bardzo bardzo się cieszę że wróciłaś :-) czułam że nas tak nie zostawisz ;-) Ja też jak mam dół czasami lubie się nim podzielić a czasami palcem mi sie nie chce kiwnąć i nie chce mi sie nikogo informować że coś nie tak - także doskonale Cie rozumiem.
Choroby taty współczuję :-( trzeba modlić sie i wierzyć że wszystko się ułoży - tylko szkoda że tato się poddaje bo łatwiej jest walczyć gdy jest się pełnym wiary, ale niestety ludzie sa różni i różnie reagują. Moja mama miała raka i operacje dokłądnie 5 lat temu i pamiętam ten czas jak dziś. Jak wszyscy żyliśy w strachu a jedyną najspokojniejszą osobą była... własnie mama. Boże zamiast my ją pocieszać to ona nas pocieszała. Nikt nawet się nie poznał że była chora i niektórzy do dziś nie wiedzą, a Ci co sie dowiadują po latach mówią COOOOO????? Nie możliwe kiedy????
Także życzę tacie zdrowia przede wszystkim ale również tego aby uwierzył że jeszcze będzie dobrze, że pokona te choróbsko. Życzę tego Tobie i całej rodzinie.
Piranha własnie @ już przyszła (faza lutealna trwała 14 dni :-)) Szkoda że pierwsza faza była tak cholernie długa.
Myślisz że picie ziółek coś pomoże??? Czy te ziółka na owulkę działają tak że owulka powinna sie pojawić czy mają za zadanie skrócić fazę??? Bo ja owulkę raczej mam tylko chciałabym żeby cykle były krótsze. FL z 12 dni wydłużyła mi sie do 14 , ale to za sprawą pewnie B-50 które łykam 2 razy dziennie.
A może w tym cyklu odpuścić sobie ziółka??? Jak radzisz??
truskafffka no i przyszedł szybciutko kwiecień i czas na Ciebie i Twoje staranka :-) Zaciskam mocno &&&&&& aby Ci sie szybko udało kochana :-)
Daria właśnie dopiero jak napisałas znalazłam na temat tych płodów :-( masakra co sie dzieje z tymi ludzmi) :-(
A jeśli chodzi o rozstępy - to ja obydwie ciąże smarowałam sie zwykłą oliwką dla dzieci- nie mam ani jedego rozstępu (ale to podobno zależy od genów itp - moje koleżanki różne rzeczy używały a rozstępy i tak były i to nie małe).
Gal faktycznie moje Ph jest ok i fajnie byłoby gdyby też tak było jak zacznę sie juz starać. Tylko zastanawia mnie skąd u mnie infekcja jeśli ph było prawidłowe
Trzymam &&&&& za Twoje staranka - mam nadzieje że się uda i że doczekasz sie córeczki :-) i oczywiście aby jutro udało Ci się zrobić te badania :-)
Piranha czy w granicach @ (tak jak np. u nie wczoraj wieczorem) Ph wzrasta? Bo rano miała ok 4,4 a wieczorem juz czułam po brzuchu że @ blisko i ph było juz ok 5-0-5,5
Później popisze bo musze wracac do pracy