reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka dziewczynki

nic jeszcze nie nadrabiałam, przyleciałam z wynikami hormonów:
LH -5,84 IU/l
FSH -4,67 IU/l
Estradiol-37,75 pg/ml
testosteron-0,301 ng/ml

muszę lecieć do pracy, zajrze tu jak tylko będę mogła i mam nadzieję że coś mi napiszecie o tych wynikach, bo ze stresu już czuję jak siwieję...

aaa Piranha jeszcze znalazłam taką opinię: "mi gin endo mowila, ze dla samych pojedynczych wartosci bada sie w 3dc, a dla oznaczenia stosunku miedzy 5 a 8dc"
i teraz już nic nie wiem...buuuuu

ja przypomnę, że badania robiłam w 3dc

no dobra...nie stresuję się, oddycham głęboko, bo przecież w ciążę zachodzę, owulka się robi, musi!!!

MAMA!!!!!!! Super że jesteś!!!!!!!!!! reszta ..potem...leeeceee

reklama
Truskafffka- dla mnie wyniki piekne!

Mama05- będzie wiadomo ok. 26 marca, ale wcześniej zrobię progesteron, jak bedzie niski, to też bedę wiedzieć, że z cyklu nici.

Truskafffka fsh i lh oki ;)
reszta nie wiem-masz pewnie normy na wyniku...
nie robiłam tych badań..

i w ogóle buźka za PW :***

Gal kochana mocne zaciskanie &&& za Ciebie!!

Pirania,Czarodziejka,Pierogatka,Kate,Patrysia ,Agulek , Natusia,Nullka i reszta Gangu Olsena kłaniam się nisko....
mam nadzieję,że u Was wszystko si...

Witam
Pierogatka jak byś chciała to ja mam kilka butelek kropli Sab Simplex do spzedania oczywiście nowych z data do 10-2014 , są super na kolki.
Wogóle jak by ktos chciał to mam tych kropli pare butelek do odsprzedania.

Mama nareszcie jesteś !!! :-)

Przykro mi z powodu taty, miejmy nadzieję że wszysko dobrze się skończy i po operacji tata szybko dojdzie do siebie...

Jeśli o mnie chodzi to z wyliczeń kalkulatora w internecie załapię się na listopad jak oczywiście wszytko będzie dobrze. Nadal nie dotarło to do dmnie i cała jestem w strachu, że w każdej chwili coś może się stać.

Trzymaj się kochana, myślami jestem z Tobą i cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marti_ka o to Ty już zaczynasz chłopczykowe staranka??

pozdrawiam wszystkie kobietki i miłego dnia życzę

a u nas trochę się skiepściło...mała wieczorami coś popłakuje po kąpieli, ciężko ja uśpić....boję się żeby to nie były kolki
tak juz zaczynam od stycznia lykam suplementy od lutego staram sie przestrzegac diety chlopczykowej... no i kiedys trzeba zaczac ...;)
I ja sie Witam....nareszcie z kawKa:)
PierogatKo- oby to nie byly koleczKi..a jesli tak to Sab Simplex polecam. I niech szybKo przejdzie.
sab simpex jest dobry na kolki to fakt, ale nie na kazde dziecko dziala mojej pomagalo na 5 min niestety :) ale jezeli sa bardzo dokuczliwe to polecam z homepotycznej apteki magnesium carbonicum, belladonna-chamomilla ...

Gal dzięki....no tata ma raka moczowodów...i idzie znów na operację..ma też cukrzycę i nic Mu się nie goi jak powinno..do tego serce.....i jeszcze parodontoza-zęby Mu lecą jak mleczaki-smutny widok...ma 65lat-za wcześnie by odchodzić.!!!!:(
Przykro mi z powodu choroby Twojego tatusia... duzo zdrowka zycze i wiary dla niego... mam nadzieje, ze operacja sie uda i jeszcze dlugo bedzie z wami...

Ostatnia edycja:
Bella -WSZYSTKO!!!!! bedzie si zobaczysz...
a testy robiłaś czy betę??
jeśli testy to krechy wyszły od razu czy po długim czasie??

dzięki za ciepłe słowa.ale z tata niestety jest źle ...nocowaliśmy całą moją rodzinką u mojego najmłodszego brata-ma 23 lata i w sobote przepłakalismy razem chyba ze 2 h...
jak wsiadałam do auta tata powiedział -kocham Cie córka ,pamiętaj o tym......
wyszłam z auta i rycząc wisiałam mu na szyi a on juz taki chudy jest ,że bałam się go ściskać....łzy mi lecą ,że ledwo klawiaturę widzę...

mama, Gal wreszcie jestesteście, martwiłąm się o WAs dziewczyny,
mam nadzieje, że "doły" juz poszły, teraz będzie tylko lepiej
MissBella będzie wszystko dobrze, i faktycznie najlepiej iśc na wizyte po 6 tygodniu, a ja pije kawe śniadaniową bez kofeiny spróbuj może Ci też będzie smakować
A ja dzisiaj jeste troche niewyspana bo Alan jest troszcze przeziebiony i jest niespokojny i właśnie sobie zdałam sprawe, że jutro będzie miał miesiąc.

reklama
Mama pierwszy test robiłam w czwartek po południu to wyszedł mega bladzioch a drugi zrobiłam w piątek rano to druga kreseczka po 10 min była prawie taka sama jak kontrolna, na becie jeszcze nie byłam, wybieram się w tym tygodniu.

Bardzo Ci współczuję i życzę dużo siły...

Do góry