reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria- i najlepiej, abyś nie jadła tak z pół godzinki od wypicia, aby woda zdążyła zadziałać;-)

jutro wypróbuję napewno :) bo sie czowiek meczy;p
wkoncu mama przyszla :) ale widze ze temp ladnie idzie w gore to moze cos sie tak szykuje :)a juz widze ze dalej nie ma;d ale ja i tak czuje ze ten cykl bedzie udany nie wiem czemu ale tak jakos:)

Gal....no jestem -dół mnie taka złapał ,że masakra...ryczałam cały czwartek ...ale trzeba było się wziąć w garść..dziś kończę czopki..czekam na @ i usg czy te 3 torbiele poszły won..

wyjazd udany ogólnie bo pogoda dopisała,ale....tata pożegnał się ze mną tak jakbyśmy mieli sie już nie zobaczyć............:((
12 kwietnia ma kolejną operację i myśli,że już się ....:(
ryczałam w drodze powrotnej...skończyła sie tak ,że jak wróciliśmy wczoraj to przed 20 położyłam się spać i o 20 .oo pewnie juz spałam..obudzilam sie przed 7 rano dziś..

a teraz jesteście ze mną w pracy bo wzięłam net booka...nie mam jak nadrobić ..
czy coś się miłego wydarzyło jak mnie nie było??
złych wieści już nie chcę...

Daria witaj kochana..nie już nie mierzę tempki-schowałam termometr ..
dzięki Ci za wiarę ,ale nic z tego ...

Mama05- oj, to przykre z tatą:-(, aż nie wim co napisać, bo brak słow... na pewno będzie dobrze, tylko szkoda, że on się tak załamuje...

A co do Ciebie, to rozumiem Twój dół, każdy rozumie, to jak najbardziej naturalne, mnie też na forum nie było przez kilka dni, wczoraj się odezwałam, bo też miałam dól...
Ja wierzę niesutannie, że na 100% Ci się w końcu uda, nie ma innej opcji i to pewno już niedługo:tak:

A co do dobrych wieści, to naszej Missbelli się udało!:-) Andziak tez w ciąży, ale to nieplanowana wpadka, a ona chciała satrać się na dziewuszkę. Mamy wszystkie nadzieję, że tak będzie!
Tasha- będzie mieć dziewuszke!

reklama
Gal dzięki....no tata ma raka moczowodów...i idzie znów na operację..ma też cukrzycę i nic Mu się nie goi jak powinno..do tego serce.....i jeszcze parodontoza-zęby Mu lecą jak mleczaki-smutny widok...ma 65lat-za wcześnie by odchodzić.!!!!:(

dzięki za streszczenie..

Tasha przyjmij i ode mnie gratki córki!!

Andziak no tak -wpadka pogrzebała plany starań dziewczynkowych ,ale my tu &&& potrzymamy ;)to się porobiło ;)

Bella- daj dziubka kochana-gratuluję Ci bardzo...wiesz-tak przez łzy ,ale szczerze-niech sobie niunia rośnie zdrowo :) czyli rodzisz w grudniu czy jeszcze załapałas się na listopad??

Gal a u Ciebie kiedy się wyjaśni co w tym cyklu???

Do góry