reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
MissBella Ogromne Gratulację!!! Córeczki życzę oczywiście!!!
Tasha no zazdroszczę, wiadomości i radości, bo nawet nie mogę sobie wyobrazić co zrobię jak lekarz powie, że cipunia:-D
Andziak będę wspierać duchowo, co by Córcia była!!!
I dziewczynkom starającym się dużo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U Nas ok! Dzidzia rośnie, prenatalne zaliczone, kość jest, przezierność 1,7, dzidzia większa o tydzień, tak że termin mi wyliczyli na 13 wrzesień
:-D Test PAPA zrobiony, wynik 23 marca. Czuję się już lepiej, tyłek rośnie, a pomarańcze są pyszne;-)
IMG_0265.jpg to My w komplecie:-D

IMG_0268[2].jpg a tu przedstawiam Wam Dzidzie:-D

axarai sorry, ale komu tyłek rośnie??:szok:wyglądasz rewelacyjnie, jakbyś ciut większy obiad zjadła i tyle:tak: swoją drogą, jaki jest sposób na taką figurę po trójce dzieci??:-D
a Dzidziunia słodka, piękny ma nosek :)

Ostatnia edycja:
Ewcik:-D Teraz w 13 tygodniu ważę 61, z Kackiem w 13 ważyłam 52:szok: Całe życie ważyłam ok 50, więc dlatego tak przezywam, bo boję się, że będzie mi baaaardzo ciężko schudnąć, starość nie radość:-D

Axarai - nareszcie jakieś wieści od Ciebie!!! wyglądasz rewelacyjnie!!! a kiedy teraz masz termin usg żeby podejrzeć kim jest dzidzia???

axarai ja po jednym dziecku nie umiem zrzucić, więc Cię podziwiam:-) a mogę zadać niedyskretne pytanko: ile lat temu skończyłaś 18-stkę?:-D

Tasha idziemy 10 kwietnia, mój M będzie w domku na Święta, i umówiłam prywatną wizytę, co by też mógł sobie popatrzeć, i jakąś płytkę, żeby mięć, wtedy to będzie 17 tydzień, to może Nam powiedzą:-D i mam nadzieję, ze będziecie trzymać kciuki, za staraczkę weterankę:-D
Ewcik 30 grudnia będę opijać 40;-)

reklama
Axarai - no pewnie, że będziemy trzymać kciuki!!! ja mam usg 3d 4 kwietnia, to będzie 19 tydzień, więc przy okazji połówkowe, ale boję się jak diabli, żeby tylko tam się nic nie zmieniło, bo już zakodowałam sobie tę dziewuszkę i nie chciałabym usłyszeć, że to jednak była pomyłka...

Do góry