reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratuluje wymarzonych córeczek:) to będę najbardziej dopieszczane dzieciaczki wiem po swoje core jedyna wnuczka itp to wszystko się jej dostaje :) a tatusiów oczko w głowie:)
Matko jak wy szybko wiecie co macie ja wiedziałam dopiero w 7 miesiącu;/
oby mi si tez udało zajść w ciąże i znów się cieszyć tymi bolesnymi kopnięciami:)

reklama
Ech dzięki dziewczyny, na prawde podnosicie mnie na duchu:tak:
Ja przegladam wszystkie kalendarze, przypominam sobie test z kapusty, ktory wyszedl pamietam identyczny jak u Monico i staram sie wierzyc w dziewuszke. Boje sie ze sie nie dowiem i boje sie swojej reakcji na chlopca. Musi mi sie udac :sorry2:

Aneczko bedzie dziewczynka zobaczysz
wszystkim nam sie musi udac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tez bylam takim niedowiarkiem
sama pamietasz
wiec wiem co czujesz i myslisz

daggy te papucki nie w moim stylu
ale najbardziej podobaja mi sie te drugie

Dzieki dziewczyny za gratulacje, dalej nie moge
uwierzyc w swoje szczescie, w nocy spac nie moglam z przejecia

Aneczko, no kapuste mialysmy taka samą, rozcienczoną :-)
z chinskiego wychodzila dziewuszka
z wrozki z obraczka tez
ten test na mocz
i moje przeczucia na corcie od poczatku

Ale to bylo marzenie, a teraz sie spelnia :-)

daggy mi tez ciezko wybrac ./...

Beatko mi gin powiedziala tylko ze łożysko jest na ścianie przedniej i duże, wiecej nic nie wiem, jak bedzie mnie badala tak dokladnie z pomiarami w 22 tyg to zapytam, ciekawe jaki ja wtedy bede miala brzuszek:-D
w nocy cięzko mi znaleśc pozycję do snu:cool:

Czarodziejko :-):-)

Ale to bylo marzenie, a teraz sie spelnia
biggrin.gif
superrrrrrrrrr
tez mam takie marzenie :sorry:

Daggy dla mnie nr.1

Monico gratuluje bardzo, bardzo serdecznie. Ja marzę o dziewczynce:D, wczoraj zrobiłam ten test z moczu Inteligender i wyszła dziewczynka, wcześniej sprawdziłam w tym kalendarzyku i też dziewczynka, teraz czekam z niecierpliwością na USG:D, ciekawe czy prognozy się potwierdzą! Ale jestem podekscytowana.

reklama
witam dziewczyny;-)
caly czas jestem na biezaco i ekscytuje sie z Wami kazda cudowna wiadomoscia:tak: gratuluje wszystkim mamusiom ktorym sie udalo spelnic marzenie o coreczce:tak:
monico Tobie tez gratuluje:tak: mam do Ciebie pytanie odnosnie sluzu. napisalas ze nie mialam zadnego sluzu , nawet wewnatrz. a jak sie badalas? pytam bo my w tym cyklu zaczelismy staranka, zakonczylismy 11dc (czyli w niedziele), a poniedzialek do poludnia nie mialam sluzu (nawet wewnatrz), a po poludniu juz tak. teraz jest 13dc , sluz jest rozciagliwy, ale metny, na tesciwe owulacyjnym druga kreska testowa nadal bardzo blada. spowiewana owu 15dc, a nawet 16dc:-( wiec chyba marne szanse ze plemniki tyle przetrwaja? tym bardziej ze zaraz po stosunku nie bylo tego sluzu? aha i od wczoraj (czylo 12dc) podbrzusze i jajniki mi dokuczaja ,wiec to chyba znak ze owu blisko?
dziewczyny co Wy o tym mysylicie? kusi mnei zeby dzisiaj jeszcze sie poprzytulac (13dc), wiec gdyby owu byla 16dc wiec byloby ok, ale jak wczeniej to lipa. bardzo mi zalezy zeby zaciazyc wlasnie w tym miesiacu:sorry:

Do góry