reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czarodziejka udanego wypoczynku i poopalaj sie za mnie :-)

Jagienko jak dzis malutka no i jak u ciebie ?

wiecie ze ja juz nie daje rady sie golic na dole
chyba bede miala znow duze dziecko :-(
i ciezki porod przez to
bo brzuch z dnia na dzien coraz wiekszy
a liczylam na malenstwo

reklama
hejka

czarodziejko odpoczywaj w cieplutkim sloneczku

annagrzymnis, tez bym nie lekcewazyla jesli jeszcze raz pojawia sie brazowe uplawy, jak nie to poczekaj do wtorku, a moze byl to planowy dzien miesiaczki kolejnej??
lepiej rozlozyć sprzatanie na raty,

Beata nie martw sie dziewczynki zazwyczaj i tak są mniejsze :) pewnie będziesz miała córeczkę nie dużą nie mała a w sam raz:) ja miałam Nadie malutka 2830 i zero brzucha;/(dopiero pod koniec duzy brzuch a male dziecko) a moja koleżanka corke 3160 a brzuch miała duży jak by miała trojkę.
Zresztą na córeczkę brzuch jest taki trochę grubaski ;p po tym idzie poznać ze dziewczynka :)Zobacz załącznik 391618

Ostatnia edycja:
na razie w porządku, nic więcej nie było, więc poczekam do wtorku. Monico no właśnie liczyłam i to nie jest dzień mojej planowanej miesiączki (dopiero za tydzień). A z tym sprzątaniem to faktycznie byłam niemądra, ostatni raz tak wariowałam, nie wiem co mnie wzięło. Już sobie odpuszczam i tak jak mówisz lepiej na raty, po malutku.

daria no rzeczywiscie maly brzuszek mialas
i Nadia malutka byla
ja marze zeby chociaz nie wiecej niz 3500kg wazyla

a tu brzus troszke z zartem z dzis 23tc

Beatko,śliczny brzuszek :tak: i nie martw się na zapas,jego wielkość nie zawsze świadczy o wielkości dzidziusia,chociaż ja miałam taki w 31 tc :-p wklejam ci mojego brzucholka z 31 tc (biała bluzka) i na dwa dni przed porodem ;-)

Moja niunia od tamtej nocy niespokojna,stres wychodzi :-( a ja zachodzę w głowę czy iść jutro do szpitala na kontrolę...boję się że wymyślą coś gorszego...:unsure: czy może poczekać do końca 6 tygodni i wtedy uderzyć jak gdyby nigdy nic do gina :baffled:

Czarodziejko-dobrej zabawy!!

Załączniki

• DSC00786.JPG
    DSC00786.JPG
    44,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0904.JPG
    IMG_0904.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny piękne te Wasze brzuchy :-)

czarodziejka udanego słonecznego pobytu i wypoczywaj kobieto ile się da :-)

My dziś z chłopcami byliśmy w zoo póki jeszcze ładna słoneczna pogoda była

hej
Beatko , sliczny brzuszek i według mnie wydaje się faktycznie spory, ale wielkośc brzucha nie świadczy o wielkości dziecka, wiec nie musisz sie obawiac, a dziewczynki z reguły rodzą się mniejsze, chociaż zdarzaja się wyjątki:rofl2:

reklama
Hej!
Sliczne brzuszki. Beatko nie martw sie na zapas, bo dziewczynki zwykle mniejsze sa a brzuch to glownie wody plodowe wiec dobrze,ze duzy bo dzidzia ma lepiej i bezpieczniej
Ja nie dalam rady i w srode zapisalam sie na prywatne usg na 14ta. Oby dzidzia sie dobrze ulozyla:rofl2:

Do góry