reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria ja tak mialam w pierwszym cyklu staran @ przesunęła mi sie o 6 dni, ile na testy wydalam :(

Tusia niektóre z nas były na kafeterii :D

Tak ja też przez chwilę pojawiłam sie na kafeterii - ale przez tego osobnika nawet nie chce mi sie tam juz zaglądać (co innego jakby było jakies zamknięte forum to bardzo chętnie).

Wolę tu z Wami być - chociaż fotek nadal nie odważam się zamieszczać (robie to tylko na jednym forum zamkniętym , które powstało gdy byłam w ciązy z moim pierwszym synkiem MAMUSIE STYCZEŃ 2006 :-) ). Na zamkniętym jest super, można pisać o wszystkim , wklejać zdjęcia rodziny a najfajniejsze są spotkania w realu :-) )

Ja czekam jak sytuacja u mnie sie rozwinie - nie liczę oczywiście na ciążę bo wg mnie za dłuży odstęp od owu był bo aż 3,5-4,5 dnia. Oczywiście wmawiam sobie że mam wszelkie objawy typu: częste oddawanie moczu, ból podbrzusza, nawet lekkie mdłości. Co ciekawe wczoraj miałam w lewej piersi bardzo duży wyciek białej substancji z piersi :-( i nie wiem może to hormony szaleją i wcale nie bedzie łatwo zajść w tą ciążę hmmmm..... no nic poczekamy zobaczymy - dzisiaj mam 23dc

Niestety lek muszę brać :-( od dzisiejszego popołudnia do niedzieli wieczorem...3x dziennie,mąż poszedł kupić butelkę i MM żeby było na wszelki wypadek...niuni cyca mogę dać dopiero w poniedziałek rano...jestem załamana :sad:

Idę jeszcze odciągnąć porcję mleczka zanim wezmę to świństwo...czuję że to będą bardzo ciężkie dni....

jagienKo- scisKam cie...trzymaj sie dzielnie..no sKoro musisz to musisz, twoje zdrowie jest tak samo wazne jak zdrowie dziecKa!!!!!!
wcale nie jest powiedziane ze malutKa nie bedzie potem chciala piersi!!!!!
trzymaj sie..

NullKa a gdzie na Kafeterii piszecie?

No i nic nie wiem bo dziś mi nie robili usg. Nie było tej lekarki. Moze w poniedziałek się uda...
Monico no to może i się udało z córcią, lepiej jeszcze się mocno nie cieszyć ale jest spora nadzieja:tak:
Na forum zamknięte czemu nie. Na kafeterii byłam ale chwilę bo za dużo tam dla mnie pomarańczowych.

aneczko mam nadzieję że jutro się uda, czekam !!!

ja narazie nie nastawiam sie na płeć, skoro nie ma 100% pewności
Napisz mi na biuro78@o2.pl swojego e-maila, to jest taki moj dodatkowy e-mail

Jagienko :( jak mus to mus, zobaczysz dasz radę

pisalysmy na kafeteri planowanie płci dziecka, ale tam nie da sie juz niestety nic pisac, kafeteria jest pod tym wzgledem specyficzna - ciagle ktods podszywa sie pod nicki i rzuca obraźliwe słowa :(

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez pisalam pare razy na kafeterii gdzie monico

monico u mnie bylo tak samo, gin nie byl pewny na 100% i sie udalo
pozniej potwierdzone u innego lekarza ze dziewczynka
ale wiem co czujesz bo ja to straszny niedowiarek

aneczko to trzymam za poniedzialkowe usg

czarodziejka ty juz tuz tuz bedziesz sie na sloneczku wygrzewac, tylko pozazdroscic

daria napewno niedlugo sie uda, nic sie nie martw

jagienko no przykro mi ale napewno dasz rade
ale zdrowie twoje jest tez wazne

Do góry