reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny teraz tak myśle, bo z tym moim przeziębieniem czuję się już lepiej, ale cały czas mam 37,3 lub 37,4 stopnie. I tak się zastanawiam czy to efekt przeziębienia, czy czasem nie jest to po prostu związane z ciążą. Bo wiem, że na początku tempka jest podwyższona, a czy w 7 tygodniu też może jeszcze być? Dajcie znać, bo już nie wiem co myśleć.

reklama
Daggy-Olcia boska!! A Dominiś to już nie chłopiec,to już młody mężczyzna :tak: do tego rozbrajająco przystojny :-) nic jednak dziwnego patrząc na mamusię ;-)
Figura nastolatki,nigdy nie pwiedziałabym że urodziłaś dwoje dzieci,do tego tak młodziutko wyglądasz :happy:

Natan,chłopcy świetni,zawrócą w przyszłości w głowie niejednej dziewczynie ;-)
Podoba mi się Twoje podejście,ja też od razu po urodzeniu Olego planowałam córeczkę tak po dwóch latach i dopięłam swego,trwało to co prawda dłużej ale z przyczyn niezależnych ode mnie :tak: Z całego serducha życzę Ci panienki!!

A moja gwiazda dzisiaj cały czas przy cycu...nie mogę nic zrobić,nawet na spacerku już po godzinie głośno domagała się mleczka :eek:

Dziewczynki,jutro wizyta u gina...trzymajcie proszę kciuki żeby branie tych tabletek nie okazało się konieczne...

anagrzymis po zajściu w ciąże temperatura jest podwyższona przez cały okres jej trwania :-) z tego co mi wiadomo -tyle tylko że u każdej z nas może ona być na innym poziomie

Jagienka29 bardzo dziekuje i mam nadzieje ze mi tez sie uda corcia:tak:
a ty tez planowalas, wyliczalas, monitorowalas owulacje itd...na dziewczynkę?
pociesze cie ja dzisiaj tez caly dzien przy cycku z milusiem;-)

Hej!
Byc może jutro uda mi sie wkręcic gdzies na usg ale to jeszcze niepewne. Trzymajcie kciuki w razie czego;-)
Gdzie się podziewa Monico? miała mieć usg robione jakos teraz. Ciekawe co tam. Odezwij się. Jak tam między wami? lepiej?

Jagienka29 bardzo dziekuje i mam nadzieje ze mi tez sie uda corcia:tak:
a ty tez planowalas, wyliczalas, monitorowalas owulacje itd...na dziewczynkę?
pociesze cie ja dzisiaj tez caly dzien przy cycku z milusiem;-)

Obserwowałam się parę lat,przeczytałam chyba wszystkie możliwe publikacje na temat planowania płci ale nie monitorowałam cykli ani nie stosowałam testów owulacyjnych,tak właściwie to udało się w momencie kiedy się tego nie spodziewałam,jesli chcesz poczytać sobie o moich starankach to opisałam je kiedyś na 3025 stronie ;-)

Ach,te cycki nasze,moja Laura traktuje pierś jak smoczek a ja nie mam sumienia jej tego oduczać :-p coraz poważniej myślę o chuście albo nosidełku,mąż wyjeżdża 1 października i zostanę sama z moją trójcą,nie powiem,małego stracha jak sobie poradzę mam :szok:

Hej!
Byc może jutro uda mi sie wkręcic gdzies na usg ale to jeszcze niepewne. Trzymajcie kciuki w razie czego;-)

Trzymam mocno!! :-)

Moja pindzia śpi,ale tatuś musiał troszkę pobujać ;-)

Jagienko, konserwuje się jak mogę!:-D:-D
trzymam kciku żeby sił okazało , że nie trzeba brac tych swiństw....A co do wiszenia na piersi- to jest was czas.....potem sie za tym tęskni!
Natan- uda się!

Aneczka, trzymamy ...

Idę budzic gwiazde do przedszkola....chodzi po sniadanku ale nie wiem jak dzis po pociągała noskiem......ech...

motyl22.gif
Witam Was dziewczynKi...Brrr chlodno dzis...Moje dziecKo szczesliwe bo wie ze dzis ostatni dzien do przedszKola i bedzie mial 2 tygodnie laby:))))

JaGienKo- nie wiem czy cie juz pytalam ale napisz jak sobie radzisz z trojKa dzieci? Chlopcy to ci chyba pomagaja? zwlaszcza ten starszy.... Gdybym trzecie dziecKo urodzila w wieku 33 lat to mialabym dzieci w podobnym wieku co Ty teraz:) i TAK ciekawa jestem czy bardzo ciezko z trojka?
Aha jagienKo daj znac po wizycie u gina...
Mnie cos cycol jeden pobolewa...no ale jestem przed @ moze dlatego???? Wroce z Grecji to sKontroluje.

BeatKa- melduj sie SzybKo!!!!!!
Natan- fajnie ze juz planujesz sobie trzecie dzieciątKo...Bede trzymala kciuKi za sliczna panienKe..

reklama
Daria ale nie spóźnia Ci się nigdy?
Ja czekam na telefon od kuzynki, ma dziś załatwić mi to usg. Siedze jak na szpilkach:sorry::rofl2:
Monico, Beatko odezwijcie się;-)
Jagienka mój Antek był taki cyc i w końcu położna kazała mi kupic sobie smoczek bo wisiał non-stop. Potem i tak co 2h albo i co półtora chciał jeść. Jak miał pół roku to chciał co godzinę i powoli się odstawilismy.

Do góry