reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti zna się na kosmetykach i wie co używać, zeby miec taką gładką buźke

zdradź nam coś troszkę

anufifi dzięki

reklama
e tam , taka normalna:-):-)
ale dziękuje:zawstydzona/y::-):-)
eleksira,niestety nie posiadam, ale fajnie by było taki mieć:-)

Bershka ciuszki super:-), ten śpiworek to taki właśnie ja też bym chciała, tak jakoś bezpieczniej, bluzunie są świetne:-):-) zakup udany:-):-)

Gosiu kołyska to większy wydatek i zaczekam z kupnem m-c lub dwa :tak:;-)

zazdroszczę Ci tego wypadu do Londynu :zawstydzona/y: ja widziałam w Primarku te cudne ciuszki za pare funtów ale nie wiedziałam czy z dzidzią wszystko ok i nie chciałąm kupować za cwcześnie. Na internecie jest niezła przebitka na tych ciuchach :angry::angry::wściekła/y:

BERSHKA nie jest tak żle ja na poczatku jak byłam nastawiona na dziewczynke bo bynajmiej lekarz tak twierdził co kupiłam body i kalesonki różowe co mój dominiś w nich był:-Dsłodko wyglądało co też powiem że kolorki to nie maja aż tak duuużego znaczenia zawsze też może być element troche chłopca a troche dziewczynki ps.ciuszki cudeńko:-):tak:
BETI herbatka ananasowa pysznie brzmi chyba też sprubuje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bershka to fakt ze te ciuszki sa w anglii tanie ale wiesz teraz funt wysoko stoi wiec mi sie wydaje ze te ceny na allegro nie sa wygurowane??

Tak Gosiu powoli się to wyrównuje ale inaczej brzmi 3 funty za body a inaczej 20 zł :-D:-D:-D:-D no nic, w sumie nie jest aż tak drogo.

reklama
Do góry