reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BERSHKA dziękuje śniadanko zjedzone:-)
PAULA smacznego ps.u mnie niestesty zimno i śnieg a słoneczka nie ma:-(
BETI na zdrówko kawusie ps.hehe no tak dwie to może blizniaki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a widzisz Beti ja jeszcze ananasowej nie piłam ;-) trza wypróbować :tak:

przed chwilą rzuciłam się na allegro, nakupowałam ciuszki z early days = body, pajace, skarpetki kocyk etc i zapłaciłam niecałe 100zł :-) to chyba nie dużo. Tylko kaftaników nie mogę znaleźć nigdzie porządnych :dry:

no i już tak się nastawiłam na tego chłopczyka, ze kolory typowo pod niego a jak się urodzi dziewczynka to będzie w śpioszkach zielonych i niebieskich :-D:-D:-D

Bershka , ja uwielbiałam takie zakupy jeszcze w ciązy ...jak masz je w rekach to dopiero człowiek sobie uświadamia ze ta kruszyna jest w brzuszku pod serduchem ....ale wtedy tupałam nogami ze chce juz miec go w rękach i całowac :)

tak, z tym że w drugiej ciąży jestem jakaś bardziej cierpliwa, wydaje mi się, ze wszystko wiem ale pewnie to złudne będzie i to bardzo :dry:

http://www.allegro.pl/item580930486_sliczne_welurowe_kapciuszki_bambinos_56_62_68_74.html kolor biały

Beti Ty wyglądasz jak koleżanka swoich córek, ja nawet w pracy pokazywałam Ciebie moim koleżankom i są w :szok: :tak::tak::tak:

reklama
Bershka sliczne ciuszki:-) ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla kupowac:-)nieduza zaplacilas>...
ja mozee w maju pojade do Londynu(jak mi lekarz pozwoli)i tam sobie nakupuje w primarku ciuszkow:-)
Bershka kolyske juz tez kupilas??:-)

Tez zgadzam sie z Wami ze BETI zajebiscie wyglada i ja jej byl dala 25lat hehe:-)tez bym tak chciala:-)

Dziewczyny jedziecie gdzies na wakacje??

Do góry