reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobry wieczorak!!!
GIEOSKA zmień ta babe jak najszybciej co za wredne kobiecisko nie nie:no:jak ja bym miała takiego ginekologa to olać go masakra tak się odnosic o dziecku i fakt jeszcze nie powie jak z dzieckiem masakra:szok:
PS.mój synek już śpi:-),tak wogóle to ja będe się chciała starać o dziewczynke i hehe podpowiedż nieco śmieszna no ale każdy różnie lubi wierzyć w co nie co:-D
Pozdrawiam:-)

Hejki,
dla tych dziołszek, co nie są na 28dni... co na monitoringu:
w prawym jajniku ciałko żółte, czyli owulacja była, endometrium prawidłowej grubości...
Czyli wszystko jest jak należy... gin jest dobrj myśli, no i z racji, że już jestem po owu, to kazał mi już od dziś zapodać Luteinkę :tak:
Najważniejsze, że sprawdziłam siebie i gin uważa, że jestem płodna... jakby coś (odpukać ;-)) to nie będę siebie winić za to, że nie jestem w ciąży ;-)

ufff.... dobrze, że tym razem nie byłam Dominą, to będzie chłopak..
....żeby wzmocnić efekt, przytulę się do siekierki ;-):-D

Ostatnia edycja:
ANUFIFI, napisałam ci wiadomość na 28.. a ty się ulotniłaś... :-D

No ja bym z tępą siekierką nie ryzykowała.....naostrzę, bo chcę żeby chłopiec miał wysokie IQ

Witam

jest tu kto ?:sorry2:

ja znowu w pracy ale i tak nic nie robię więc nie wiem po co tu przyjechałam :baffled:

zapraszam na herbatkę

reklama
Do góry