reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka...moja ulubiona herbata to melisa z gruszka Vitax exclusive.

Taaaaaaa urosnie mi ...najszybciej guz na głowie , bo czasem mam wrażenie ze to walenie głową w ścianę :)

reklama
Dzień dobry

a co tu tak cichutko się zrobiło :crazy:

Anufifi wiara czyni cuda :tak:Dzięki za herbatkę. Jak znajdą ją napółce sklepowej na pewno kupię. Jedno małe opakowanie herbatki starcza mi na 3 dni :-)

Ptasiorku cudna ta firma H&M ale troszku droga :angry: za to ubranka nie do zdarcia ;-)

Pyszczku jak się czujesz? jak skończysz sprzątać zapraszam również do mojego mieszkanka :-)

Kiki co u Ciebie ? Dzisiaj znowu leniuszkujesz z Ercankiem ? :-)

Beti pewnie utonęła w swojej firmie nowej

Witam wszystkie po kolei

witam i ja....

Przyznam że miałam tu wchodzic rzadziej żeby sie nie nakręcać , ale sie od was uzależniłam:):)

Bershka, trudno dostać ta herbatę , nie wiem czemu , i tez nie każdemu smakuje , ale jak lubisz jakies "inne" to powinna ci przypaść do gustu :)

Beti dzień dobry:)

Ja dzisiaj nawet lepiej spałam tzn spałam cokolwiek bo ostatnio miałam wrazenie ze ja poprostu nie spie nic ...mój M jak teraz chory to nie chrapie...ale za to obudzil mnie o 6 rano z pytabniem czy zażywamy coś ???? ja chora nie jestem , ale on nie wiie co i jak ....Matko zginał by beze mnie ...potem juz nie mogłam zasnać bo go na pogawędki wzieło....zastanawiam sie za ile lat ja przespie noc:):):).....

Dziewczyny...te jeszcze niezafasolkowane ....jakbyscie potrzebowały bobotesty niebieskie to ja mam u siebie wiec piszcie :)( przepraszam za tą reklame ) ale jak macie bładzic po necie to ja sie podkładam :)

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek!!!
Ptasiorek i Bershka tak racja H&M to super firma ale no tak droga jak to firmowe ciuszki;-)
Beti witaj ja także śpiąca jestem:-(
Anufifi zaglądaj jak najwiecej bo przecierz w sumie zamykać się też nie jest dobrze:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI WRAZ Z UŚMIECHEM PS. KASZEL POWOLI PRZECHODZI:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny melduje sie!dzis siedze w domku bo wzieam wolne ze wzgledu na gina....
jesli chodzi o gina to bylam ale jestem niezadowolona z tej nowej lekarki jakas taka niemila poza tym malo delikatna;-( a ja takich nie lubie...ta nmoja co chodze do niej ma jakies takie przyjazne podejscie do pacjenta i jest delikatna wszystko wytlumaczy a ta jakas taka ble....chyba wroce do mojej starej lekarki najwyzej usg bede miec zadziej robione bo przeciez przy kazdej wizycie robic usg nie trzeba...
ta dzis nawet karty ciazy mi nie zalozyla tylko badania zlecila....powiedziala jak sie spytalam o ciaze"ciaza zywa" jakies takie dziwne stwierdzenie???ta moja stara lekarka nie mowila ciaza zywa a uzywala slowa "dzidzius"....mam jakis taki niesmak po tej wizycie....
najlepiej dla mnie i dla dziecka bedzie chyba jak bede chodzic do tej mojej starej sprawdzonej lekarki...
ta dzis jak mnie badala to tez nie wiedziala skad sie bierze to moje zolte uplawy ale dupka mam brac dalej tylko mniejsza dawka!!

dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu z wyborem gina??czy usg przy kazdej wizycie jest az tak wazne??
u nas dzis strasznie zimno a Maja jakas marudna dzis:-( buziaki

p.s. mam nadzieje ze nie zanudze was swoimi sprawami??

aha dodam ze zdjecia usg nie dala tylko do karty wlozyla ani zadnych dlugosci bobaska nie podala...

dziewczyny jak Wy bylyscue w ciazy za kazdym razem mialyscie nobione usg??prosze napiszcie!!

reklama
Witam spod śniegowej czapy... :-D

GOSIA, więcej do nie ni idź... co to za tekst "ciąża żywa" :sorry2:... poprostu żenujace zachowanie jak na lekarza i to przymójącego prywatnie...:no:
I to, że nie podała ci wymirów dziecka, przecież min. po to się robi USG żeby wiedzieć jak rośnie...
Co do robienia USG, to nie musisz mieć przy każdej wyzycie robione i większość ginów robi to USG co 2,3 wizytę... :tak:
W ciaży liczy się komfort i poczucie bezpieczeństwa u ciężarnej... a ta pani doktor ci go nie dostarczyła.. :no: moje zdanie -olej ją i zapisz się do sprawdzonej ginki :tak:będziesz miała pewność dobrze prowadzonej ciąży.... :-)

A ja dziś mam 2 monitoring... już się denerwuję czy wszystko jak trzeba porosło i pekło...:baffled:

Do góry