reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak , też uważam ze najlepsza dieta to MŻ czyli Mniej Zryć , a duzo wody i jedzienie do max 18 to to bez czego ani rusz....u nas własnie to problem , bo my z M lubimy zasiaść sobie do kolacji jak juz chłopcy w łóżkach i spokojnie sobie biesiadowac i to musielismy z pierwszej kolejności wyeliminowac :)

reklama
czesc kochane. jakos specjalnie nikt nie tęsknil :dry::-D No nic- to sie przypominam tylko ;-) Mama przyleciala do nas 2 dni temu-radosc wielka.Niki na poczatku dystansik wielki ale dzis babcia nawet buzi dostała;-) tazke jest dobrze.Martysia przeszczesliwa a od 3 kwietnia ma przerwe świateczna to się nasiedza:tak:

duzo slonka dla Was wszytskich .... dla starajacych sie - cierpliwosci i wytrwałosci.... dla chorowitków- zdrówka..... dla zafasolkowanych- zero stresu i uwazajcie na siebie...
A dla naszej anufifi przy tym zrzucaniu kg to wszytskiego po trochu;-)

Buziaki dziewczynki

jesien.jpg

a ja wlasnie z miasta wrocilam do biura po drodze pochlonelam porcje pierogow i mezowi podjadlam teraz i w sumie nadal bym cos zjadla:-) strasznie mi sie jesc chce:-)ale odchudzanie dopiero po listopadzie!!

Aniu ja jednak wierze ze zafasolkojesz!!

Ptasiorek do dziela 3mam kciuki:-)

Kiki ja mam jutro na 9.15wizyte milo ze pytasz:-):-):-):-)

Hej Dziewczyny :-) ja dzisiaj od rana latam po domu jak burza - sprzątam, gotuję , prasuję, robię porządki, czyszczę i chowam do szafy zimowe buty :-D:-D:-D nie wiem co mnie napadło, chyba już wiosnę czuję :tak:
Poczytam co u Was...

Anufifi te wszystkie diety to w gruncie rzeczy dla naszego lepszego samopoczucia :tak: ale zaraz zaraz, jaka dieta, jak dieta to dopiero w 2010 roku już po Twojej trzeciej ciąży! :-);-)

Gosiu ja to już u siebie brzuch widzę :tak::-) i mój M też widzi :tak: wprawdzie warstwa tłuszczyku jeszcze jest po zimie, ale czuję że skóra na brzuchu taka jest napięta i wydaje mi się że powoli zaczyna coś być widać, a szczególnie jak się najem to już mam taki brzuch że szok :szok::-D a wcześniej tak mi nie "wywalało" po jedzeniu ;-)

Ptasiorek heheh ja też bym może swoje słoninki i boczki oddała , hehehhehehe :-D:-D:-D a Ty serduszkuj, serduszkuj ile wlezie :tak::-D my serduszkowaliśmy codziennie :-)

agnieszka fajne zdjęcia bobaska :-)

Paula mi się do tej pory nie udało kupić herbatki imbirowej więc też zajadam poranne mdłości :tak: ale nie jest tak źle, najgorzej rano muli, jak myję zęby :sorry2: no i o 6-7 rano budzi mnie wielki głód, do tego stopnia że muszę zaraz wstać i coś przekąsić. Ten głód chyba jest najgorszy, bo on bardzo wzmaga mdłości :baffled:
No i brzuch mnie w nocy męczy, pobolewa, kłuje, nie pozwala spać na plecach. Ale wierzę że tak ma być i że wszystko ok :-)

Margaritta naciesz się mamą, a my tu i tak czekamy zawsze na Ciebie :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich Was!

Kiki no i posłuchałam Cię :tak: byłam w H&M i mam już świeżusie nowiusie ciuszki dla maluszka :-) ech 160zł nie moje ale za to radochę mam wielką. Kupiłam bialy welurkowy dresik na wyjscie ze szpitala taki z dużym zielonym kotem na plecach :-D słodkie..... 2 razy spodenki ze stopkami i do tego do kompletu 2x body z dł. rękawkiem plus spodnie dresikowe niebieskie. Zakochałam się w tych ciuszach :-)

Gosiu trzymam kciuki za pomyślną wizytę u ginka

Margaritta myślały i tęskniły :tak::tak::tak::tak:

Anufifi a Ty się tak nie odchudzaj bo może Ci coś w brzuszku jeszcze urosnąć :tak::tak::tak:

macie jakieś polecone firmy co do herbatek ? :confused::sorry2:

Ja dzisiaj bardzo zapracowana ale zrobiłam wszystko co miałam zrobić i z czystym sumieniem mogę iść na zwolnienie :tak:

Póki co mdłosci nie mam tylko taki niesmak w buzi :-p który zajadam czym się da ;-) ale mdłości pewnie mnie dopadną wieczorem bo wczoraj wlaśnie wtedy miałam największe :-(

Pyszczek ja zębów wogóle nie moge myć bo od razu odruch.....:baffled:

Ptasiorek trzymam kciuki mocno mocno!!!! :tak:

Resztę dziewczynek pozdrawiam serdecznie bo nie mam czasu odpisywać :sorry2:

Odezwe sie jutro już z domku :tak:

Papatki!

reklama
No i nie ma nikogo...? :-(

PYSZCZKU... sprzątaj, sprzątaj... ;-)za rok ci się nie będzie chciało robić wiosennych porządków :-D;-)

PAULA miłego, zasłużonego odpoczynku :-)i czekamy na relacje z wizyty u gina :-)

BERSHKA, ja dla Milenki to tylko w H&M kupuję, tylko tam mi się podobają ciuszki :sorry2:ubranka innych firm, to ma z prezentów...

GOSIA, ty też zdaj jutro relację co i jak :-)

MARGERITTA, miłego pobytu mamy i naciesz się jej towarzystwem... a my tu poczekamy i pamiętamy;-):-)

Do góry