reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agnieszko a moze jajeczka wsiąknęły do brzuszka i jest teraz dziewczynka :-) jestem ciekawa czy mnie potwierdzi, że chłopczyk :tak:

Następnym razem też wezmę Olisia bo usg będę mieć już przez powłoki brzuszne

reklama
dzień dobry laseczki:)

Nie wiem co jest ale wczoraj z dniem jak postanowiłam o diecie ...przyszłam do domu i chyba w ostatnich kilku latach nie zjadłam takiej ilości żarcia!!!!!!!!!!!!! niedobrze mi było , a dalej jadłam robiłam i jadłam ....dzisiaj na sama mysl mi niedobrze heheeh...chyba ze to tak sobie mój organizm postanowił od dzisiaj obrzydzic jedzenie :)
Noc mam nieprzespana bo nie dośc że do dzieci wstawałam to mąż mi o 4 dostał takich dreszczy i gorączki ze cały materac sie telepotał , i musiałam mu lekarstwa podac bo sie zwlec nie mógł....koszmar jakiś ....
Ale dzisiaj słoneczko i jakos mam dobre nastawienie ....w końcu coraz bliżej do weekendu ;/

miłego dniia dziewczynki....

Kiki ja nie mam jakiegos strasznego cisnienia na bycie szczupłą ...nigdy taka nie byłam i pewnie nie bede, ale tyle co teraz nie wazyłam jeszcze , może to przez te wszystkie leki bo pomijając wczorajszy dzien zawsze jem podobnie ,ale nie czuje sie teraz dobrze a to dla mnie najwazniejsze i zbliza sie lato i nie chciałaby ludzi straszyć ....

Witam kobitki!!!
Anufifi życze zdrówka u was ,u mnie to ja mam kaszel ale jakoś damy rade;-)
Bershka ja też nie mogłam się doczekać jak będe robić zakupy i też zaczełam od ciuszków są takie słodkie ps.takze polecam allegro kupuję z tamtąt zabawki,do wystroju domu itp.łatwo i fajny wybór maja:-)
Paula może przegryzanie sucharka i dopiero tak po 15 minutach wstać z łóżka:tak:
Agnieszka ślicznego bobaska w brzuszku masz:-)
U mnie także pogoda okropna a było wczoraj bez sniegu i znowu:wściekła/y:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja!! u nas dzis tez zimno i bardzo wieje!!

Paula wspolczuje samopoczucia...mnie na szczescie na razie to omija oby nie przyszly w ogole:-)

Aga sliczne dzieciatka bedziesz miec:-)

Anufifi to co w tym cyklu juz nie staracie sie o bobaska??

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

witam i ja dziewczyny,pospalam dzisiaj troche.wyslalam chlopcow do szkoly i poszlam spowrotem spac,spalismy z ercanem do 10.30..

agnieszka sliczna dzidzia,jaki juz duzy alanek.i dobrze ze twoj synus tak cieszy sie na braciszka,jestem ciekawa czy potwierdzi sie ze to chlopczyk..

aniu och och nie przesadzaj z tymi kilogramami fajna laseczka z ciebie,a ja tez tak zawsze mialam jak tylko pomyslalam o diecie to dopadal mnie taki glud ze zjadalam wszystko..

bereshka kupuj ubranka kupuj tyle radosci w tym kupowaniu,ja kupilam te pierwsze ubranka na chlopczyka a teraz poczekanm do nastepnego usg i zobacze co mam kupywac dalej na chlopczyka czy na dziewczynke..

paula oj te mdlosci,ja przy ani jednej ciazy tego nie doznalam nie mam pojecia co to mdlosci..

gieoska kiedy idziesz do lekarza-dzisiaj?

beti patrycja sylwia czarodziejka jarzebinka royanna i wszystkie pozostale dziewczyny witam

Gosiu w tym cyklu to chocbym na głowie staneła i nie wiem co robiła to nasze starania na marne ...owszem serdu****emy ale tylko i wylącznie dla przyjemności. Jeśli leki pomoga i ten cykl sie ładnie skonczy jak trzeba i kolejny dobrzez zacznie to nasteony jest moim ostatnim kiedy ide do gina jeszcze na monitoring i kiedy sie staramy w pełnym tego słowa znaczeniu , a potem juz odpuszczam ...zadnych ginów , zadnych testów żadnej tempki....swoja droga to luksus serduchowac kiedy sie chce nie myśląc o zabezpieczaniu i innych tam :) , i moze wtedy Bóg zechce nam dać kolejne szczęscie :)

Kiki zdjęcia na NK sa stare ...sprzed kilku kg wiec nie są wiarygodne ...naprawde źle sie czuje ...no ale ja do diet drakońskich stworzona nie jestem ....i co najgorszze ....czekolada to cos co mogłabym pochłaniac w każdej ilości :)

Witam :-) i u nas też masakrycznie wieje...:baffled:

Nie wim czy to psychosomatyczne, bo to dzięki monitoringowi wiedziałam, w którym jajniku mam pcherzyk dominujący...ale jak mnie od wczoraj po południu zaczął boleć prawy jajnik..to przez ten ból zrobiłam test owu i wyszedł dodatni...
tak do tej pory jajnik czuję, a z półgodziny temu miałam apogeum bólu, że ledwo szłam... i teraz przechodzi...:baffled: ...to może łaskawca pękł?...:confused:

Witam :-) i u nas też masakrycznie wieje...:baffled:

Nie wim czy to psychosomatyczne, bo to dzięki monitoringowi wiedziałam, w którym jajniku mam pcherzyk dominujący...ale jak mnie od wczoraj po południu zaczął boleć prawy jajnik..to przez ten ból zrobiłam test owu i wyszedł dodatni...
tak do tej pory jajnik czuję, a z półgodziny temu miałam apogeum bólu, że ledwo szłam... i teraz przechodzi...:baffled: ...to może łaskawca pękł?...:confused:

no może łaskawca pekł:):) pewnie tak ...skoro bardzo bolało a przechodzi :) Kochana trzymam kciuki....

reklama
ANUFIFI, dla mnie najlepsza dieta, to odciąć się od przekąsek i po 18 już nic, tylko woda:tak:jak dopadnie ssanie to zapijanie wodą głodu... :-p

Do góry