Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Dziękuję zobaczymy, ale i tak uważam że nic z tego. To się czujeJest nadal szansa bo jednak przytulania były 3 dni przed owu. Życzę zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję zobaczymy, ale i tak uważam że nic z tego. To się czujeJest nadal szansa bo jednak przytulania były 3 dni przed owu. Życzę zdrówka
A mierzysz temperaturę?Dziękuję zobaczymy, ale i tak uważam że nic z tego. To się czuje
Tak, temperatura spadła. Myślę, że pojutrze pojawi się miesiączkaA mierzysz temperaturę?
Dzisiaj rano zgodnie z moimi wyliczeniami i bólem owulacyjnym, który był równo 2 tygodnie temu , dostałam miesiączkę. Ale nie nastawiałam się, co pomogło mi o tym nie myśleć i nie stresować się tym. Teraz przygotowuje organizm na starania za 2 tygodnie . a co u Was ? Jakieś nowości gdzieś wyczytane co do planowania płci ? Ktoś jeszcze w ogóle planuje płeć ?Tak, temperatura spadła. Myślę, że pojutrze pojawi się miesiączka
Właśnie zastanawiam się czy to planowanie w ogóle ma sens... będziesz się starała teraz na 3, 2 dni przed owu?Dzisiaj rano zgodnie z moimi wyliczeniami i bólem owulacyjnym, który był równo 2 tygodnie temu , dostałam miesiączkę. Ale nie nastawiałam się, co pomogło mi o tym nie myśleć i nie stresować się tym. Teraz przygotowuje organizm na starania za 2 tygodnie . a co u Was ? Jakieś nowości gdzieś wyczytane co do planowania płci ? Ktoś jeszcze w ogóle planuje płeć ?
Tak, daje sobie jeszcze szansę 2 miesiące według takiej metody. Jeśli się nie uda to potem mam to wszystko gdzieśWłaśnie zastanawiam się czy to planowanie w ogóle ma sens... będziesz się starała teraz na 3, 2 dni przed owu?
Hej! Ja lada moment też będę próbować tej metody co suplementujesz i jaka masz diete „na dziewczynkę”?Tak, daje sobie jeszcze szansę 2 miesiące według takiej metody. Jeśli się nie uda to potem mam to wszystko gdzieś
Hej! Ja lada moment też będę próbować tej metody co suplementujesz i jaka masz diete „na dziewczynkę”?
O kurde! To hardcore dla mnie trochę przy pierwszym dziecku (synek) nie robiliśmy nic teraz może trochę bardziej wolałabym dziewczynkę (mężowi wszystko jedno , nie wierzy w te metody xd). Zacznę brać magnez i kwas foliowy, jeść więcej białka. Ale Ty to po całości widzę. Kawy, bananów też nie można? Bez kawy nie przeżyje xdHej, ja suplementuje kwas foliowy, Wit c, Wit D, omegę, jod, Wapn, magnez , ( coś jeszcze ale wyleciało mi teraz z głowy ) , kieliszek soku żurawinowego, nie jem ziemniaków, pomidorów, bananów, nie pije kawy, jem dużo białka. Tak samo mój maz. Przy staraniach sylk i od czasu do czasu replens