reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mardarito piekna fotka i piekny opis pod fotka,az lezka w oku sie kreci..

beti kochana gdzie jestes?prosze podaj potwierdzajacy wynik testu..wklej fotke z pieknymi dwoma kreseczkami.wiem ze tam sa ze jest fasolinka,a kiedy serduszkowalas w owulke?

reklama
ogarnęłam troche robote i zrobiłam sobie przerwe w pracy żeby do Was zajrzeć :tak:
mam nadzieje że u Beti wszystko wporządku....

Gosia cieszę się że u Ciebie już lepiej :-) 20-ty juz niedługo i napewno usłyszysz serduszko swojej fasolki :-) a do Listopadówek dołącze niebawem :tak:
Gosia a nie chodzisz do tego samego lekarza co prowadził Ci poprzednią ciąże?

Royanna ja dzisiaj mam termin @ i tez mam taki napięty brzuszek ale mam nadzieje że to przejdzie :dry: życze spokojnej podróży i wracaj do nas szybko!

Berskha i u mnie dziewczynke ja też chce!! ;-) ja również trzymam kciuki za te co chcą dziewczynke i za te co chcą chłopców i za te co im wszystko jedno :tak:

A tak wogóle to dziękuje Wam wszystkim za gratulacje :-)

Czarodziejko i u Ciebie i u Anufifi i u Sylwi i u Ptasiorka i u wszystkich które sie dalej starają uda sie napewno!!!! :tak::tak::tak:

Pyszczek no prosze jaka zgodność co do imienia :-) bardzo ładnie Sebastian :tak: my poprzednim razem byliśmy zgodni co do imienia dla dziewczynki a dla chłopca nie mogliśmy sie zdecydować no i jest chłopak :-)

Anufifi biedny Tomeczek :-( ale całe szczęście już po :tak: my uzywaliśmy przed kazdym szczepieniem taką maść znieczulającą Emla i Kacperek prawie bezboleśnie przyjmował zastrzyki :tak:

Kiki u Ciebie powinno już być widać płeć, tylko ciekawe czy dzidzia zechce pokazać ;-)kiedyś pytałam Cie juz o Twoje dzieci...ile i jakie masz? fajnie że zaczynasz już czuć ruchy małych stópek i rączek :-) to najpiękniejsze uczucie :blink:

a ja sie boje i cos czuje ze ten cykl może byc jeszcze po ostatnich cyrkach z torbielami nie owocny....niestety tak cos czuje....ostatnio tez cos mi podpowiadało ze nie jest dobrze....no ale ja juz nic nie zmienie....póki co czekam do 19 ...:sorry2::sorry2::sorry2:....czekanie to moje drugie imie....oj ....ucze sie ostatnie miesiace cierpliwości....z bólem , ale ucze

Kiki u Ciebie powinno już być widać płeć, tylko ciekawe czy dzidzia zechce pokazać ;-)kiedyś pytałam Cie juz o Twoje dzieci...ile i jakie masz? fajnie że zaczynasz już czuć ruchy małych stópek i rączek :-) to najpiękniejsze uczucie :blink:

paula no mam nadzieje ze bedzie chciec pokazac co ma miedzy niozkami,a jezeli nie to poczekam do nastepnego usg,co do moich dzieciaczkow to mam 3 synow..patricka13 lat daniela 10lat i ercana5 lat no i teraz to czwarte moje dzieciatko..:tak:;-):-)

reklama
Anufifi Słońce najważniejsze teraz żeby Tobie się tam wszystko w środku poprawiło a dzidzia czy w tym czy w następnym cyklu to będzie :tak: a może akurat tak na styczeń 2010 taki ogrągły rok :-) ale narazie trzeba miec nadzieje na ten cykl, także głowa do góry!!! :tak:

Do góry