reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulinko - pięknie Ci gratuluję. Życzę spokojnych mieisęcy, no i niech maleńkie serduszko zdrowo rośnie. Ucałuj też Kacperka ode mnie.

reklama
Royanna własnie widziałam Twój teścik :-) GRATULACJE!!!! mój dzisiejszy jest taki sam :tak:Kochana jesteśmy w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choć jeszcze do końca nie możemy w to uwieżyć....;-)

Ptasiorek przykro mi że @ przyszła :-( ale Ty kokana sie nie poddawaj, napewno jeszcze będziesz się cieszyć z fasolki, wierze w to i Ty też uwierz!!! :tak:

Kinga trzymam kciuki za teścik!!! :tak: ja też miałam takie małe kłócia jajnika :-) więc to dobry znak myślę :tak:

Asix witaj w naszym gronie :tak: jeśli chodzi o pozycje czy dni kiedy sie starać na chłopaka czy dziewczynke to można wiele mówić a i tak to wszystko jest już z góry zapisane :tak: my tutaj się staramy o dzidzie niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka choć każda z nas ma swoje marzenia :tak:

Beti to nzaczy że i Tobie sie udało :-) poczekam z gratulacjami do dzisiejszego testu :tak: ale ten dzień 8 marca to był naprawde szczęśliwy :-) wiesz że ja też gdzieś koło 9:30 robiłam teścik i też ta druga była słaba i też nie wytrzymałam i dziś zatestowałam drugi raz :-)

Pyszczek to wspaniałe wieści!!!! :-) cieszę się że u Ciebie i fasolki wszystko wporządku :-):-):-) zyczę Wam dalszych spokojnych tygodni (miesięcy) :tak: Ściskam! tylko zdziwił mnie ten litr mleka! :szok::-D

Dorotko dziękuje Ci bardzo i trzymam kciuki za Ciebie!!!!!! :tak::-) kto wie może spotkamy sie tym razem na Listopadówkach ;-)
Ściskam i buziaczki dla Weronisi! :-)

witam z rana i wiecie co, od wczoraj mam dobry humorek, ale jak dzisiaj poczytałam sobie wczorajsze wieści, to już wiem dlaczego, aż mi się łezka zakręciła w oku ( dobre,że w pracy sama siedzę ) :tak::-D:tak: tyle szczęscia na raz, WIELKIE GRATULACJE .......

Bershka a Ty masz jakie smaki w tej ciąży? Slodkie czy słone i kwaśne raczej? Ja się zastanawiam jak to się ma do płci. Bo mnie odrzuca od słodkiego całkowicie :-D:sorry2:

jeżeli chodzi o smaki, to w pierwszej ciąży nie miałam jakichś specjalnych, mogłam jeść wszystko i poprostu na wszystko miałam ochotę : i słodkie, i kwaśne i mięsko i owocki czy warzywa a jest chłopiec :tak::-D:tak: a teraz słodkie mi nie podchodzi wogóle a bardziej takie doprawione, może nie koniecznie kwaśne, ale takie konkretne jedzenie ...... :tak::-D:tak: do tego dochodzą mdłości całodzienne, których w pierwszej ciąży też nie było ...... więc może akurat na dziewczynkę .....

A dla mamus z brzuszkami jakas mniamusna herbatka :)

Jarzebinko mało cos Cię u nas...ale dobrze ze odpoczywasz:))))

dziękuję równiez za tą herbatkę :tak: a mało, bo zaglądam na BB tylko z pracki i to ostatnio mam czas tylko wcześnie rano, potem tyle pracki,że już brakuje czasu, a w domku poprostu już chcę odpocząć od komputera, 8 h dziennie wystaczy :tak: ale od 1 maja, chyba będę jeszcze rzadziej, bo dostałam awans ( troszkę się pochwalę) i wejście na BB już nie będzie takie proste, ale wtedy będę się strarała zaglądać z domku bo bez Was mi będzie smutno :-(

my w ostatnim cyklu kochaliśmy sie naokrągło :zawstydzona/y: i chyba sie udało :-)

i to jest też dobry pomysł, może bardziej na chłopca, ale zawsze szansa na sukces II kreseczek :tak::-D:tak: ja właśnie swoje II kreseczki ujrzałam po taki właśnie owocnym w przytulanki cyklu, więc teraz trudno dedukować czy chłopiec czy może jednak dziewczynka :tak:

Mam teraz tyko wielka nadzieje, ze @ nie przyjdzie i nie zniszczy moich marzen...Boje sie...

nie przyjdzie, nie przyjdzie WIELKIE GRATULACJE ....:tak::-D:tak:

Szkoda, ze nie dla mnie był łaskawy ten cykl, właśnie pojawił się róż i ból brzucha, przyszła @... :-( Nie mam już siły do tego, chyba nie mam szans więcej na dzieci... czuję,że nie bedzie mi to dane...

nie wiem jak długo sie stracie, ale naprawdę nie możesz się poddawać :tak: o marzenia trzeba troszkę zawalczyć :tak: mi udało się w 6 cyklu, głowa do góry ..... :tak:

zobaczymy jutro czy kreseczka zaniknie całkiem, czy będzie mocniejsza:-):-) ale kurcze stawiam na mocniejszą:-):-):-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: aby była mocniejsza .......

ten watek rozkwita, ale może to sprawka tych wiosennych bocianów, co juz do nas nadleciały ......... :tak::-D:tak:

Pyszczek piękny suwaczek :-) ja jeszcze troche zaczekam zanim wstawie swój :tak: jak chcecie nazwać ewentualnego synusia?

Anufifi trzymam kciuki za tego 20 (19) marca!!!! wierzę że sie uda! skoro @ przyszła to teraz bedzie już tylko dobrze :tak: a chłopaków masz niezłych przystojniaków :-)

Cukiereczek 6 testów!!! :szok: Kobieto Ty napewno jesteś w ciąży!!!!! po co Ci beta? Gratulacje! :tak:

Czarodziejka przytulam

Jarzebinka to tak po cichutku już gratuluję awansu :tak::-) i koniecznie musisz nas odwiedzać :tak:
my na początku staranek też przytulaliśmy sie przed owulką żeby na dziewczynkę ale po kolejnych nieudanych próbach poszliśmy juz na całego, więc co Bóg da to będzie :tak::-) aby było zdrowe! Ale nadzieje mam na dziewczynkę ;-) chciaż mój synek zdecydowanie chce brata :sorry2:

rzeczywiście fasolki sie wysypują ale fajosko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny!same dwie kreseczki sie pojawiaja oby tak dalej!!
Paula i Royannka jeszcze raz gratulacje...mam nadzieje ze spotkamy sie na listopadoweczkach:-)
beti a Ty gdzie?wklej nam dzisiejszy test pewnie kreseczka juz mocniejsza!tak sie ciesze ze Tobie sie udalo!!
cukiereczek Ty lepiej nie trac juz kasy na bete tylko idz lepiej do gina...6testow nie klamie...a na marginesie gratuluje..tez lapiesz sie na listopad:-)

Dziewczyny a u mnie juz chyba lepiej od wczoraj wieczora tak jakby te plamienie powoli zaczelo ustawac przez co i mi sie humor poprawil!!tylko zeby fasolka dala rade i 20 ladnie dala posluchac serduszka!!
Ja nadal jestem na etapie szukania innego lekarza i mam metlik w glowie??

Dzien dobry wszystkim!

Tak sie ciesze z tych II kreseczek! Nawet brzuch przestał mnie bolec :) tylko piersi trochę bolą dalej. Dziękuje wszystkim za gratulacje!!!

Betti- nie trzymaj nas w niepewności! Chcemy Twojego testu!!!

Cukiereczku wyluzuj babko !! 6 testów i beta ? :sorry2::confused: uwierz, ze jesteś w ciązy a za 2 tygodnie mozesz już pędzić do ginka. Ja wiem, ze to piękne uczucie widzieć za każdym razem II krechy, ale spróbuj uzbroić się w cierpliwość. Przyda Ci się to przy dziecku później :-D;-)

Beti jak Ci wyszedł teścik ? ;-);-);-)

Pyszczku piękny suwaczek i taki chłopięcy :-) a co do facetów masz rację, mają duży szcacucnek do rodziców w dorosłym życiu. Za to dziewczynki są bardziej związane emocjonalnie z mamą więc każde dziecię jest słodkie :tak:

Gosiu jak dobrze, ze II krechy wyskoczyły ponownie :tak::sorry2:

Royanna trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie u Kiki i u mnie :-)

idę poczytać jeszcze co naskrobałyście bo doszłam tylko do 5 kartek w tył.

reklama
Bershka to bylo do mnie?? "Gosiu jak dobrze, ze II krechy wyskoczyły ponownie"...bo jak tak to ja nie robilam testu!!:-)

Do góry