reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ROYANNKA JA WIEDZIALAM WIEDZIALAM...GRATULUJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEST NIE KLAMIE HEHE TAK SIE CIESZE!!!!
i ja tez cie namawialam na testowanie;P:p:p:p:p:p:p:p:p
ale sie ciesze:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
mnie troszkę nie było ale
Paula cichutko...:tak::-)
Royanna Tobie też kochana:-):-):-)
bardzo , bardzo się cieszę:-):-):-)

Gosiu [*] przykro mi bardzo:-(

Margaritko buziaczki kochana:-):-)
Anufifi gdzie jesteś Ty moja ostojo?:-)

i wszytskie, wszystkie bardzo mocno buziakuje:-):-):-):-)

ROYANNA, piękne kreseczki :-), gratuluję fasolki :-)

Wysypał się worek z fasoleczkami, będziecie miały super grono na listopadzie... :tak:

Szkoda, ze nie dla mnie był łaskawy ten cykl, właśnie pojawił się róż i ból brzucha, przyszła @... :-( Nie mam już siły do tego, chyba nie mam szans więcej na dzieci... czuję,że nie bedzie mi to dane...

ptasiorek w koncu sie uda zobaczysz :tak:
royana gratulacje!!!:-)
anufifi powodzenia w nowym cyklu:tak::happy: badz dobrej mysli
Gosia przykro mi... :-(
Beti a ja widze że my razem testujemy!!!! :)

Pozdrawiam wszystkie kobietki!
ja niestety nie mam tak czasu na net jak wy i nigdy was nie nadrobię.. :)
U mnie ok, niedługo testuję... :happy:

Witam!!! Jestem tu nowa. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami.:tak::-):-D Niedługo z moim narzeczonym planujemy ślub. I zaraz po tem chyba chcemy mieć dziecko. Przynajmniej ja chce. Bo mój narzeczony to raczej pozytywnie do tego nie podchodzi. I powiedzcie, czy są jakieś specjalne pozycje seksualne na chłopczyka? Bo chyba hłopczyka chciałabym mieć.:tak::-D

Ptasiorku nowy cykl nowe możliwości:tak::-):-) i nie gadaj mi tu takich farmazonów bo
się uda napewno:tak::tak::-):-):-)

Kinga ja za te 6 dni to chyba jeszcze z sześć testów zrobie

trzymam kciuki za Ciebie kochana:tak::-):-)

Aniu wykąp chłopaczków i chodź:-):-)

a ja Wam powiem, bo część kobietek już wie (pisałam na 28:-) ),a Anufifi jako pierwsza:-):-)(bo myślałam , żedobrze nie widzę:-) ), że pierwszy teścior zrobiłam 8 marca o 9:30:-):-)
wyszła jedna grubaska i jedna wątła chuderlaczka:-):-)
więc zwariuje jak jutro tego testu nie powtórze:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze od początku będę skrobać...:sorry2:

Dziewczynki ale zdaję relację co u mnie po wizycie u ginka :tak:
Tak, jestem w ciąży :-):-):-) Jest pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze wcześnie więc dużo nie było widać, ważne że mój ginek wypatrzył widoczne echo zarodka :-D Jeszcze maciupkie, ale jest moja fasolka albo mój fasolek ;-):tak:
Także dobre wieści, bo ginek powiedział że wyklucza puste jajo czy inne problemy. Krwiaków tez nie ma, na razie wszystko oki, tak jak ma być. A wiek ciąży to 5 tygodni i 2 dni :tak:

Zalecił mi badania krwi i moczu, mam brac Feminatal, Luteinę dalej (nawet zwiększył mi dawkę !), pić conajmniej 2 l płynów dziennie, w tym najlepiej litr mleka (!) i dbać o siebie :-) Za 3 tygodnie idę znowu na usg posłuchac serduszka, a 4 tygodnie na kolejną wizytę - wtedy założy mi kartę ciąży, zrobi cytologię, obejrzy wyniki badań itd.

Ogólnie - cieszę się :-) i szukam suwaczka :-D:tak: Mam nadzieję że cieszycie się razem ze mną ;-)

Buziolki

Do góry