martoosia04
Fanka BB :)
U mnie sny w trzeciej ciąży były zgodne z płcią, tuż przed testem ciążowym. Obrączka mi nie kłamała nigdy. Za to te chińskie wróżenie o kant D! Rozbić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, witamy Rozalkę na swiecie[emoji7][emoji7][emoji7]Rozalka już na świecie, 4kg, 62cm, 10apg
Myślę, że zadna z Nas nie sugeruje się tymi wróżbami i kalendarzykami A ja to już w ogóle, wierzę tylko w losU mnie wróżby w pierwszej ciąży też się nie sprawdziły, a z chińskiego kalendarza chce mi się śmiać. Jedynie u mnie sprawdził się sen proroczy, ale takie sny mam często (może brzmi to dziwnie). Dlatego przy planowaniu drugiej ciąży na pewno nie będę się sugerowała kalendarzami czy innymi wróżbami.
a co to za wróżba ?Myślę, że zadna z Nas nie sugeruje się tymi wróżbami i kalendarzykami A ja to już w ogóle, wierzę tylko w los
Z ciekawości dla statystyk sprawdzałam już jak byłam w ciąży Nawet najnowsze odkrycie - wróżba z białka oka - twierdzi, że mój Syn jest córką haha
Odchylasz dolną powiekę i w zależności pod którą żyłki tworzą V, taka jest płeć Prawa-chłopak, lewa-dziewczynkaa co to za wróżba ?
No i doczekałaś się[emoji8]Rozalka już na świecie, 4kg, 62cm, 10apg
O jak super. Zdrowka dla was. Niech sie ten twój wymarzony skarb zdrowo chowa...[emoji7][emoji7][emoji7]Rozalka już na świecie, 4kg, 62cm, 10apg