reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jest za to foto w zalaczniku:tak:

Mam teraz tyko wielka nadzieje, ze @ nie przyjdzie i nie zniszczy moich marzen...Boje sie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciesze sie ze zatestowałas i ze cie namówiłam :) i nie zniknie ta kreska a @ nie pojawi sie ....i ciesz sie kobieto !!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny co wy macie z tym wahaniem sie !!!!!??????? jest krecha druga, nie ma @ jestescie w ciązy a nie jakies zastanawianie sie i nie wiem co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CIESZYC SIE KOBIETY ....JA MOCNO GRATULUJE :):):):)

Masz racje Anufifi- Ty mnie namowilas, ostatatecznie wplynelas na mnie, ze zatestowalam:tak:
Mialam juz dosc niepewnosci:tak:
Teraz sie ciesze:-D
Musi byc dobrze:tak::-)

royanna ja tam wyrazaznie widze 2 kreseczki:tak: Gratuluje naprawde szczerze...piękne dni przed Wami ....

Wiecie co laseczki....taka mnie refleksja naszla,ze... jednak po dokładnym "wsłuchaniu" się w swoje ciało, po wnikliwych obserwacjach, po monitoringu zwłaszcza - kiedy jest jasne kiedy co i jak..... to coraz wiecej nas zachodzi w upragnioną ciąże.U Pyszczka był tylko jeden monitoring:tak: Czyz to nie jest piękne?
Nie na hop siup-chociaz i tak sie zdarza tez:-D ale spokojnie po kolei i wszytsko sie układa w jedną całość...
anufifi i Ciebie ten cud tez nie ominie;-) mówię Ci to.Wiara tez czyni cuda...a ja wierze,ze bedzie jeszcze pięknie.

Beciaaa jak laska Twoja? Aaaa Ty do pracy juz dziś poszlaś:sorry2: No ktos musi:-p

Wszytskie kolezanki pozdrawiam bez wyjatku bardzo serdecznie :-)

304.jpg

reklama
Do góry