reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczku jak byłam w ciąży to mnie tak wywalało co msc:-):-):-) to nie objaw @:-):-)
ja zaraz też zmykam do kąpieli:-):-):-)
Anufifi !!!!:wściekła/y::wściekła/y::-):-):-) nie masz litości dla chorej:-p:-p:-p:-):-):-):-)

Beti masz rację z tym wczesnym testowaniem, ja w tym cyklu pomyślałam dokładnie jak piszesz- po co zbyt wczesne rozczarowanie, albo ta niepewność, czy może za kilka dni wyjdzie pozytywny, czy druga kreska to kreska, czy tylko się nam wydaje...ja będę testować dzien po spodziewanym @...wczesniej się pomyliłam bo napisałam że jutro ma przyjść, ale przeciez jutro ostatni dzień tego cyklu, więc jesli ma przyjść to dopiero w piątek. Tak więc dzien po terminie @ test powinien byc wiarygodny :tak:

Anufifi ja też czekam na fryzurkę!!!! Buziaki :-)

Royanna ależ ja nie wywołuje, odpędzam - a kysz! :-D:-D:-D

Beti ufff...to może rzeczywiście małpa nie przyjdzie :-) Beti zdrowiej nam szybko. Ja wcześniej miałam taką sytuację że w dni serduchowania M brał antybiotyk. Dziewczyny pisały mi wtedy że to raczej nie ma wpływu...nic nie wyszło, ale to pewnie nie przez to. Ale antybiotyk na pewno osłabia organizm również kobiety, więc najlepiej może lekarza zapytać czy ewentualnie dzidzi nie zaszkodzi :tak:

Kiki kochana jak wieczór? jakieś wieści?powiedz ,że lepiej
Pyszczku właśnie ze wzgl na ten antybiotyk zastanawiam się czy nie przełożyć o msc,może i panikuje ale wolalabym być zdrowa

reklama
Kiki Dobrej nocki i dobrych, pozytywnych snów Ci zyczę :tak:

Beti molestujcie mnie od rana ale w sobotę! A nie w piątek ;-) Bedzie albo dół albo mega szczęście :-D

Do góry