reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
aczkolwiek był jeden objaw w jednej i drugiej ciąży taki sam, zanim się dowiedziałam, że jestem to właśnie byłam straszliwie chora, grypsko z gorączką
pamiętam jak zachorowałam w drugiej to przeszło mi przez myśl, ciekawe czy czasem w stanie błogosławionym nie jestem:-) bo znowu taka choroba, a było to krótko przed @, no i wyszła moja chuda:-):-):-):-)

no widzisz Pyszczku..bylas chora,podwyzszona temper,jajka bola ja stawiam ze jestes zafasolkowana:p
ok babeczki uciekam bede pozniej..zaraz moja Mala zolza wroci od Ciotki:-)buziaki kochane

Z tą tempką to może być róznie bo biorę luteinę, a na podwyższa tempkę :tak: Więc się nie sugeruję tym w ogóle.

Beti to może i mnie wcale choroba nie bierze, tylko...:-):-):-) Hhehe

Eh Laski....a jak przyjdzie do mnie @ to będziecie zawiedzione bardziej niż ja ... no ale nadzieję mam że nie przyjdzie :-):-):-)

reklama
ja tak po cichuuuu:-) Pyszczku mam nadzieję, że jesteś,ale zapeszać nie chce:-):-) jakby co to jutro piccollo stawiasz:-p:-):-):-):-)

Do góry