reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam witam i o zdrowie pytam :)))
Anufifi- ja jestem kochana.....chetnie bym sie napila z Toba kawki ale wiesz ze nam nie wolno....Wczoraj bylismy u pewnego "czarodzieja" ktory powiedzial ze jesli juz pic kawe to mieloną (taka z ziaerenek) a Bron Boze rozpuszczalna bo to chemia na maxa...wiec co...Koniec z kawą bo ja czarnej mielonej nie lubie. Poza tym musialam odstawic mlodemu wszelkie slodycze!!!!!!!!!!!! Do picia tylko woda ewentualnie zwykla sypana herbata i koper wloski ale taki z apteki i nie z torebek!
Ja tez dostalam zakaz slodyczy, cukru....a kawe jesli nie chce czarnej mielonej to moge tradycyjną Inkę. No z moim zdrowiem tez nie najlepiej....przydalo by sie gdzies wyjachac i oczyscic troche....moze jakies gory...SPA...ehhh

babeczki ja spadam do domku...nie mam dobrych przeczuc odnosnie tego ze jestem w ciazy;-(znowu lapie dola..testuje rano...buziaki pa

witam wszystkie dziewczyny i jednego rodzynka :-)

Anufifi a skad jest ta teoria ze po owulce moze wyjsc dziewczynka?
bo szczerze mowiac tego nigdzie nie wyczytalm i nie bardzo to rozumiem :sorry2:
mysle ze nawet jak to sie sprawdza to jest bardziej "ryzykowne" niz 2-3 dni przed owulka, bo az tak dokladnie to ciezko wyznaczyc owulke...

Jestem :) z mamą się widziałam, ale jednak nie będzie dzisiaj u nas bo musiała pilnie wrócić do domu, pozałatwiać sprawy słuzbowe.

O jaaaaaaaaaaa, ale naskrobałyście :baffled::-) Już całkiem wypadłam z obiegu..

Anufifi dawaj zdjęcie w nowej fryzurce :tak:
gie-oska ja powinnam jutro dostać @ a jeszcze nie zatestowałam i nawet mi się nie chce :-D
Kiki kurcze weź tu bądź mądrym i znajdź wyjście z takiej sytuacji, trudno coś doradzić..chyba powinnaś zachowywać się tak jak podpowiada Ci serce i intuicja ;-)
Beti, Ptasiorek, Royanna, Czarodziejka, Bershka, Kicia tulam Was mocno! I pozostałe Laski też ;-)

hej kobitki!!
Pyszczek Ty nas nie denerwuj..skoro jutro masz @ dostac to robisz jutro test..jak chcesz mozemy razem zrobic hehe..ja bede robic ok 7rano zaraz jak wstane hehe...
Beti jak tam zdrowko juz lepiej??
Anufifi poprosze zdjecie nowej fryzury i ANTRESOLI!!!OBIECALAS!!
Bershka czekamy na zdjecia bobaska:p

gie-oska ja się uczę cierpliwości i pokory :tak::-) jeśli sie nie uda to przyda mi się to na następne cykle

A jeśli się uda to cierpliwość zostanie wynagrodzona :tak:

Gosia a Ty masz jakies objawy? Czy nadal nie bardzo?

reklama
Do góry