reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez chce miec reszte Was na nk. Czy musze Wam na priva wyslac moje dane abyscie mnie znalazly? Czy jak to zrobic...

Kiki, jestes silna kobietka, ale nie zatracaj sie w bolu zranienia tylko rozmawiaj z mezem jak tylko mozesz, pisalas, ze wczesniej nie chcial kontuaktu, wiec nie odrzucaj mozliwosci teraz, odbieraj, dzwon...

Co do pomylek, w dniu wyjscia ze szpitala z malym bylam swiadkiem zabawnej historii na porodowce. Moich znajomych zreszta. Mieli juz 2 coreczki i baaarrrdzo chcieli kolejne-synka, ale na kazdym usg widoczna byla corka. Pogodzili sie z tym. W dniu jej porodu, miala cc, slyszalam taka rozmowe:
-jak sie czuje moja zona?
-wszystko dobrze, bedzie wybudzana po cc
-a jak dziecko??
-wszysko dobrze. Syn czuje sie dobrze.
-syn? Miala byc corka.
-ma Pan syna, wszystko jest dobrze.
-syn...Ale miala byc corka!?
-ale ma Pan syna, nie cieszy sie Pan?
-mam syna...Ciesze sie! Ale miala byc corka!
Mowie Wam, mial glupowata mine, glupowaty glos, a polozna juz zaczela tracic cierpliwosc i nie wiedziala, jak mu ma jasniej wytlumaczyc. Ale sie usmialam! Teraz maja 2 coreczki i synka i sa szczesliwi!
Tak wiec do onca nie mozna byc niczego pewnym!

reklama
kiki ja juz ci zaproszenie wyslalam na nk...nie wiem co tam u Ciebie w malzenstwie sie dzieje ale ci naprawe wspolczuje;-(trzymaj sie cieplutko:)

Kiki nawet jakbyście się mieli pokłócić przez tel, to może przemyśli sprawę, powiedz mu jak się czujesz, jak Wasze dziecie na tym cierpi, bo się denerwuje tak samo jak Ty
kurczę, z drugiej strony ciężko tak radzić, bo każdy zna swoją drugą połówkę i wie co i jak, ale chciałabym rybko,żeby już wszystko było dobrze i żebyś się tak nie denerwowała

reklama
ja zjadlam pomidorowa ,starsi chlopcy wybieraja sie na basen a ja z erci z kumpela do znajomych.musze teraz ciagle cos robic z dzieciaczkami wychodze duzo do znajomych by nie myslec a moja biedulka mama nie moze spac przez ta cala sytuacje..dziewczyny jakos to bedzie z mustafa czy bez niego swiat kreci sie dalej,kocham moje dzieciaczki i bede dla nich zyc i chyba juz nigdy nie chce faceta..buziolki dla was wszystkich..bede wieczorkiem

Do góry