reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
(...)wieczorem po kilkunastu godzinach od testu wzięliśmy do roboty i tylko raz i się udało.
Żona jest w ciąży(...)

Szczęściarze:tak:! Od razu celny strzał!
Gratulujemy!!!!

Co do wyników usg to dużo jest pomyłek-zwłaszcza na korzyść chłopców:-D
A ja bym chciała teraz córeczkę:tak:

Anufifi w sumie potwierdzone przez nasze mamuśki w dzień po owu dziąszka jak ta lala:-):-):-):-)
to ja musze przed atakować, a po poprawić:-):-):-):-)

anufifi chyba jednak wstrzymam sie z testem do jutra rano....czy lepiej poczekac w ogole do weekendu??niechce dac sie zwariowac..najgorsze jest to ze nie wiem czy udalo mi sie trafic w owu??czyli sposob na chlopca jest dzien po owu tak??
Xavi oj zdarzaja sie pomyslki zdarzaja...ja jestem zywym przykladem tego gdyz do 6mca mialam chlopca...

Gosia czy Ty chcesz byśmy tu na zawał padły do weekendu?!?!?:-p:-p:-p:-):-):-):-):-) Ty kochana rób test , a rano idź na betkę:-):-):-):-):-)

oj Beti Beti nie wolno Ci padac na zawal zabraniam:p...a ja juz zgupialam kiedy najlepiej na babke a kiedy na chlopca??:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Anufifi zobacze jak na monitoringu, jak będzie duze, o ile w ogóle będzie, i pan da znak, że mozna to wtedy poprawiam co dzień:-):-):-)

Do góry