reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gie-oska ...kurde ja chetnie bym cie namówiła na teraz :-D:-D:-D, szkoda ze dwóch nie wziełas ...na dzisiaj i na piatek w razie czego ....hmmmm mozesz spróbowac , a jak coś powtórzyc w piatek bo ty niepamietasz dokładnie kiedy miałas owulke ...hmmmm
przypomnij kiedy masz miec @@@@

reklama
anufifi takich fluidkow to ja Ci mogę podsyłac w nieskończonosc ;-)

b067fcbce66fedddmed.jpg

Witam i ja... wszystkie babeczki i jednego mężczyżnę :-)

BETI, KICIA dodałm was na n-k... a KIKI już podglądnąć mogłam :-)... ale masz egzotyczną urodę :-) Trzymaj się kochana, masz 3 rycerzy koło siebie, z podpisów widzę jak mamusię, kochają i wielbią jak królową :tak:
BETI zaakceptuj mnie na n-k

coś nam BeBe szwankuje:confused:

Właśnie! :wściekła/y: Napisałm już wczesniej mega dużo i mnie wywaliło z BB, a post przepadł :wściekła/y:

Witam Szanowne koleżanki
Mam do was pytanie.
Co sądzicie o tym że oboje z żoną chcieliśmy mieć drugie dziecko chłopczyka gdyż mamy pierwszą śliczną córeczke i zależało nam na parce - :)
Więc robiliśmy te różne tesy owulacyjne i tym podobne sprawy i postanowiliśmy się kochać dokładnie w dzień owulacji. Rano na teście wyszło że to ten dzień no i moja żona miałe te dziwne upławy (wyglądające jak biało jajka) ale odczekaliśmy cały dzień i wieczorem przystąpiliśmy do dzieła.
Czy jest szansa że to może być chłopak??

Testy owu nie pokazują niestety owulacji. One wykrywają hormon luteizujący LH. Który wywołuje owulacje po 24 do 36h po wyrzucie LH, kiedy stężenie w organiźmie jest najwyższe, nazywanym pik LH.
Jeżeli na teście są 2 identycznie mocne kreski C i T, lub T jest mocniejsza od C, to oznacza, że doszło do piku LH. A po piku LH za 24 do 36 godzin nastąpi owulacja.
Ale jeżeli współżycie nastąpiło po wykryciu piku LH, to jest duża szansa spłodzenia na chłopca.:-)

Margaritka niunia jest super!!:-):-)
Ptasiorku już Cię mam:-):-)
Gosia a może rano idź na betkę:-)

reklama
Do góry