M
Megi26
Gość
Z moich obliczeń wynika, ze owulacje miałam 28 marca, biorę oczywiście pod uwagę margines błędu +-2 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jeżeli była te dwa dni później, to po 14-16 daniach beta jest już wiarygodna.Z moich obliczeń wynika, ze owulacje miałam 28 marca, biorę oczywiście pod uwagę margines błędu +-2 dni
Po raz 3 napiszę. Idź skonsultować się z ginekologiemZ moich obliczeń wynika, ze owulacje miałam 28 marca, biorę oczywiście pod uwagę margines błędu +-2 dni
Pójdę na pewno, tylko w moim mieście na wizytę prywatna czeka się około 5 dni wiec tez nie pójdę od ręki.Po raz 3 napiszę. Idź skonsultować się, ginekologiem
Cykle 30-33 dniowe. Z moich obliczeń wynika, ze właśnie wtedy miałam dni płodne, ale co do owulacji pewności nie mam bo nie mierze temperatury na przykład. Posługuje się kalkulatorem owulacji jeśli o to chodzi. Wiem, ze może tutaj działa psychika, jednak nigdy wcześniej się tak nie czułam. Jedna ciąże straciłam przez zasniad w 6 tyg. ciąży i może teraz dopatruje się po prostu objawów, bo jednak bardzo chciałabym, żeby się okazało, ze to fasolka. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów oprócz braku miesiączki, a teraz trochę mnie to wszystko zastanawia. @ spóźnia mi się 7 dni na dzień dzisiejszy.Zgadzam się z resztą odpowiedzi... ale jeśli masz jakieś wątpilowsci powtórz betę jeszcze raz. Ile Trwają Twoje cykle ? Czy jesteś pewna czy wtedy byly dni płodne? Ile jest już opozniona @ ?. Czasem się owulacja przesuwa. Jeśli mialas w tamtym czasie wyniki napewno byly by pozytywne. Beta rosnie z chwilą zapłodnienia A ona ma miejsce ok 7-12 dniu po owulacji. Jeśli byś była w ciazy to była by ciąża. A objawy ... człowiek jak bardzo chce ciazy zazwyczaj doszukuje się objawów
Kochana kazdy cykl wyglądać moze inaczej... najlepiej udaj się do lekarzaCykle 30-33 dniowe. Z moich obliczeń wynika, ze właśnie wtedy miałam dni płodne, ale co do owulacji pewności nie mam bo nie mierze temperatury na przykład. Posługuje się kalkulatorem owulacji jeśli o to chodzi. Wiem, ze może tutaj działa psychika, jednak nigdy wcześniej się tak nie czułam. Jedna ciąże straciłam przez zasniad w 6 tyg. ciąży i może teraz dopatruje się po prostu objawów, bo jednak bardzo chciałabym, żeby się okazało, ze to fasolka. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów oprócz braku miesiączki, a teraz trochę mnie to wszystko zastanawia. @ spóźnia mi się 7 dni na dzień dzisiejszy.
Mała poprawka, nie zapłodnienia, a zagnieżdżeniaZgadzam się z resztą odpowiedzi... ale jeśli masz jakieś wątpilowsci powtórz betę jeszcze raz. Ile Trwają Twoje cykle ? Czy jesteś pewna czy wtedy byly dni płodne? Ile jest już opozniona @ ?. Czasem się owulacja przesuwa. Jeśli mialas w tamtym czasie wyniki napewno byly by pozytywne. Beta rosnie z chwilą zapłodnienia A ona ma miejsce ok 7-12 dniu po owulacji. Jeśli byś była w ciazy to była by ciąża. A objawy ... człowiek jak bardzo chce ciazy zazwyczaj doszukuje się objawów