reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy mogę być w ciąży?

Hej,
Dziewczyny błagam pomóżcie mam mega wiele wątpliwości, każdym mówi co innego - ogólnie nie wiem co mam myśleć.

Sprawa wygląda tak :
  • 14 sierpnia dostałam okres, który mniej wiecej trwał max tydzień ( to u mnie normalne - zdarzało sie ze okres potrafiłam mieć np. 2 tygodnie)
  • Do tej pory nie dostałam kolejnej miesiączki
  • Kochaliśmy się z moim narzeczonym w nocy z 9 na 10 września gdzie skończył we mnie
  • Robiłam juz dwa testy i wyszły negatywne
  • Nie miesiaczkuję niestety regularnie i mój błąd że nie zapisuję kiedy zaczął a kieddy skończyłmi sie okres
  • Ogólnie nie wydaje mi się żebym miała jakiekolwiek objawy ciąży poza tym, że zmniejszył mi się minimalnie apetyt, od wczoraj bolą mnie mięśnie tak jakbym miała zakwasy ( głównie mięśnie pleców i rąk - pod pachami jakby węzły chłonne) czuję czasami ( szczególnie dziś) ból zębów, wieczorami pobolewa mnie brzuch tak jakbym miała dostać okres niestety co rano nic się nie zmienia - okresu nie ma, piersi sie nie zmieniły.
Proszę dajcie jakieś rady bo zwariuje, jedni mówią żebym wykluczyła ciąże bo nie miałam owulacji przez brak okresu, inni że skoro dwa testy negatywne to też napewno nie jestem, do tego naczytałam się w internecie różnych artykułów.
Poprostu wariuje juz, może któraś z was miała podobną sytuację?
Proszę pomóżcie :)

reklama
Zrób bete .
Ale jak dla mnie miec okres 2 tyg to nie jest w normalne nie bylas z tym u lekarza??
Wydaje mi sie ze jak kochałas sie 9/10 to test powinien juz wyjsc:)
Masz nieregularne cykle stad moze to opoznienie
Idz tak czy inaczej do ginekologa

Zrób bete .
Ale jak dla mnie miec okres 2 tyg to nie jest w normalne nie bylas z tym u lekarza??
Wydaje mi sie ze jak kochałas sie 9/10 to test powinien juz wyjsc:)
Masz nieregularne cykle stad moze to opoznienie
Idz tak czy inaczej do ginekologa

Byłam nie raz żaden lekarz nie umie stwierdzić co mi dolega, leżałam juz nie raz w szpitalu, wszyscy przepisuja tabletki anty :/

Tylko raz wspolzylas do konca?
Bo jak raz to test by juz wyszedl
Przy przerywanym moze i zdazaja sie ciaze ale jeszcze sie nie spotkalam ze ktos zaszedl w przerywanym:)
Ja też długo stosowałam ta metode.
Skad jestes?

Przy przerywanym moze i zdazaja sie ciaze ale jeszcze sie nie spotkalam ze ktos zaszedl w przerywanym:)
Skad jestes?

Niestety tylko raz do końca, test ro robiłam ostatni w ten poniedziałek, ale cały czas martwi mnie ten brak okresu dawno nie pamietam żeby aż tyle mi sie spóźniał :O ok 18-19 sierpień skończył mi się okres i do tej pory nic, miałam też w między czasie ( po stosunku) na zmianę uczucia suchości pochwy np 3 dni i nagle 3 dni bardzo dużej wilgotności i tak na zmianę co też mnie bardzo zastanawia - do tej pory tak mam co to może być?

reklama
Skad jestes?
Olcia to mało wiesz. Bo my z mężem tak mieliśmy. A teraz mamy takiego misia
1506630755-aaaaaa.jpeg

Do góry