reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ktoś tak miał ? :(

A aaa polecam obecnie zrobić betę w diagnostyce, bo masz wynik w necie w ten sam dzień i najlepiej pójść z rana żebyś na wizytę zdążyła mieć wynik bo w innych labach straszne opóźnienia mają ze względu na coronavirusa 😪😥😤
To daj znać jak ci testy wyszły :) jak ostatnio o 9 byłam na becie to wyniki miałam online już o 17. Oby wytrwać do środy hehe :)

reklama
Ja podobnie.
8.06 ostatnia miesiączka
Teoretycznie 22.06 owulacja, ale się przesunęła i była koło 4.07.
Dzień spodziewanej miesiączki test negatywny.
Beta 2 dni po negatywna (robiona 14.07)

Test w tą sobotę (18.07) pozytywny x3.
Także jest to możliwe ❤😘
Wspaniale! Gratulacje!!! Dużo zdrówka dla was 💞😘!! Ja po ostatnich negatywach jakoś nie mam ochoty nawet się zbliżać do testów na półce, a gdzie tam je jeszcze kupić. 😂😂
Ja już po prostu chciałabym mieć @, zacząć tak po prostu nowy cykl. A tak jestem w czarnej du*** (za przeproszeniem) bo inaczej nie mogę tego nazwać 😂. Ciąży brak, @ też brak 😂. Teraz już mam ochotę się z tego śmiać. Lepiej tak niż płakać 💪🤗

Wspaniale! Gratulacje!!! Dużo zdrówka dla was 💞😘!! Ja po ostatnich negatywach jakoś nie mam ochoty nawet się zbliżać do testów na półce, a gdzie tam je jeszcze kupić. 😂😂
Ja już po prostu chciałabym mieć @, zacząć tak po prostu nowy cykl. A tak jestem w czarnej du*** (za przeproszeniem) bo inaczej nie mogę tego nazwać 😂. Ciąży brak, @ też brak 😂. Teraz już mam ochotę się z tego śmiać. Lepiej tak niż płakać 💪🤗

A kiedy robiłaś ostatnio test?

@akinoM222 Jeśli przesunęła Ci się owulacja - to ciąża może jeszcze nie być widoczna. Natomiast jeśli z jakiś innych przyczyn testy wychodzą Ci ujemne, a jednak wiek ciąży jest zgodny z OM - to powinno być coś widać.
Ja bym przed wizytą wykonała betahcg - a tak pewnie czeka Cię kolejna wizyta po uzyskaniu wyniku.

Idę dziś do ginekologa, myślicie ze na usg będzie widać czy to ciąża czy nie ?
Wszystko zależy od tego kiedy miałaś faktycznie owu. Dopóki zarodek nie zagnieździ się w macicy i pęcherzyk ciążowy nie urośnie na tyle żeby był widoczny to może być za wcześnie. Aczkolwiek nie stresuj się bo to może szkodzić potencjalnej ciąży albo blokować @. Wytrzymaj i daj znać co na wizycie się okazało. Powodzenia Kochana 😚

Właśnie byłam w toalecie i znów pojawił się u mnie ten bezbarwny ciągnący śluz... już 3 raz w tym cyklu... do tego pobolewa mnie delikatnie brzuch. Ehhh już oszaleć można. Dobrze ze idę dziś do lekarza 😫

reklama
Byłam u lekarza i jestem załamana... pęcherzyk się wytworzył ale nie chce pęknąć i prawdopodobnie mam PCOS... dostałam luteinę na wywołanie @ i muszę zrobić kilka badań w 2 lub 3 dniu cyklu... coś czuje ze czeka mnie bardzo długa droga do tego aby być w ciąży :(

Do góry