Obawiam sie ciąży. Ja i mój chłopak kochaliśmy się oralnie. Najpierw ja zadowolilam jego i doszedł w moich ustach i chwilę po się całowaliśmy a potem on zadowalał mnie. Czy jest możliwość że przez pocałunek przeniosło się jego nasienie do jego ust a potem podczas pieszczot mogło dojść do zapłodnienia? Miałam dni niepłodne i byłam tuż przed okresem. Miesiączka spóźnia mi się kilka dni ale od tygodnia biorę leki przeciwbólowe (Nurofen) z powodu bólu zęba. Mam bóle brzucha jak na okres ale go nie ma
reklama
mam 18 lat,ja mam na myśli to że mogłam w ustach mieć fragmenty spermy i przekazaz je chlopakowi przez sline i on potem mnie piescil i mial w swojej slinie sperme i mogl ja w taki sposob zaaplikowac do pochwyKochana, lekcje biologii chyba opuściłaś ….
Ile masz lat ? Przez pocałunek nie można zajść w ciążę …
gorzka.kawa
Fanka BB :)
Nie ma możliwości byś była w ciąży. Okres może się przesunąć z wielu powodów, między innymi ze stresu.
Sok z żuka
No tego jeszcze nie było jak się bierzesz za coś, to dobrze mieć chociaż minimum wiedzy.
paola121214
Może my to źle robimy
Idąc takiem myślenia to sex powinnien byc z finalem w ustach. Potem buzi buzi i pieszczoty na dole .
Lekcją biologi poszła sobie w las z logicznym myśleniem
Idąc takiem myślenia to sex powinnien byc z finalem w ustach. Potem buzi buzi i pieszczoty na dole .
Chce_byc_mama_wielu
Weź proszę nie rob sobie jaj i poczytaj w tym necie czy podręczniku o tym, jak dochodzi do zapłodnienia zanim piszesz na forum, bo ja bym się ogólnie w wieku 18 lat wstydziła takie tematy zakładać. I proszę weź nie bierz się za żaden seks, bo jeszcze zajdziesz w ciążę i jeszcze ucierpi na tym dziecko.Obawiam sie ciąży. Ja i mój chłopak kochaliśmy się oralnie. Najpierw ja zadowolilam jego i doszedł w moich ustach i chwilę po się całowaliśmy a potem on zadowalał mnie. Czy jest możliwość że przez pocałunek przeniosło się jego nasienie do jego ust a potem podczas pieszczot mogło dojść do zapłodnienia? Miałam dni niepłodne i byłam tuż przed okresem. Miesiączka spóźnia mi się kilka dni ale od tygodnia biorę leki przeciwbólowe (Nurofen) z powodu bólu zęba. Mam bóle brzucha jak na okres ale go nie ma
MyszkaMiki30
Jak połknęłaś plemniki to trafiły do brzucha więc na bank miały łatwiejszą drogę niż z pochwy
reklama
olka11135
Może my to źle robimy
Ludzie lubią i takie rzeczy xD