reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest tam druga blada kreska czy mam omamy?

Jak dla mnie to są kreski fabryczne. Nie sa wybarwione.
Niestety również tak uważam, ja bym je potraktowała jako negatywne.

Powtórz test za np dwa dni oraz idź do ginekologa, jeśli dalej będą negatywne. Masz już sporo wydłużony cykl, należy znaleźć przyczynę. Często takie długie cykle są wtedy, gdy są bezowulacyjne. A jak nie ma owulacji, to nie ma szansy na zajscie w ciążę.

reklama
Osobiście zrobiłabym betę żeby nie musieć się zastanawiać, więcej Ci zejdzie na testy przy których się tylko będziesz stresować nic na badanie z krwi a przynajmniej nie będzie wątpliwości :)

Cześć zrobiłam dzisiaj test i widać jakby był negatywny ale ja widzę tak jakby drugą kreskę tylko że bardzo słabą, dodam jeszcze że miesiączka spóźnia mi się 4 dzień i generalnie dla mnie to nic nowego ale mam zupełnie inne objawy, piersi nie bolą mnie wcale, jedynie sutki mam bardziej wrażliwe i żyły są bardziej widoczne, kilka dni temu kuł mnie brzuch (teraz sporadycznie zakuje), leciutko bolą czasami mnie plecy i często chodzę do toalety. Nie wiem jak mam myśleć bo zrobiłam też test płytkowy który pokazał jedną kreskę. Błagam pomóżcie, opłaca się iść na betę czy lepiej poczekać
Dla mnie te kreski wyglądają na fabryczne.

Do góry