reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat a może tak jak Tygrynka pisze małej za ciepło?
Co do mojego powrotu do pracy to kiepsko bo po pierwsze Damianek jest na indywidualnym nauczaniu więc d........ blada jak to mówie dlatego nie wiem czy jest sens posyłanie Natiego do przedszkola:sorry: a zresztą szkoda gadać na ten temat

A ja sie łapie na tym że Wy piszecie zdania a ja kilka wyrazów i koniec :-D

reklama
matko jak mi sie ten dzien ciagnie przez ta pogode ;/
dzieciaki juz w łózkach.... uffff

Skrzat to zamknij ja szczebelkami jak zasnie, zeby nie... wypadała :-D

filona zdróka dla Filipka :) a te testy udało Wam sie zrobic?

krklisz miło sie czyta Twoje posty, dobrze ze wrociły chęci do zycia :tak:

julka ja jestem jak najbardzej za przedszkolem :tak: choc to dodatkowe koszty a Ty nadal w domu :sorry:

najpierw bylo zapalenie górnych dróg oddechowych teraz prawie oskrzeli. jeśli nie oskrzeli. do tego nałożyła się alergia..i mamy manianę.
Tygrynka gratki za nowe autko:) pozazdrościć.
Julia ja tez malo piszę:p ale to z braku czasu...
Skrzat może faktycznie jej za gorąco?
Natuska niestety nie udało się. powtórka pod koniec maja.

Cześć i czołem
Skrzat dziękujemy :)
Zmęczona jestem. Zrobiłyśmy sobie dzisiaj z dziewczynkami spacerek do Skrzata przez lasek marceliński. Pogoda od rana była całkiem ładna ale jak wracałyśmy to złapał nas deszczyk. Niestety musiałyśmy wracać autobusem w ścisku i duchocie. Wysiadłam przystanek wcześniej bo tchu mi brakowało. Skrzat zgadnij gdzie zasnęła Zosia? Zanim wsiadłyśmy do autobusu ;p. Później musiałam ja na brutala z wózka wytaszczyć. Płacz był ale na szczęście miałyśmy żelki ;p

Jarzębinka nie wiem jak z Sobotą bo po Zosie do moich rodziców będziemy musieli pojechać i pewnie dopiero wieczorem wrócimy.

Zoo w niedziele mi pasuje bo M ma zajęcia na uczelni wiec będziemy same siedziały o ile nie pojedziemy do teściów czy cuś.

Filona zdrówka dla Filipka, niech się szybko kuruje.

Julka jakiś tam sens posyłanie do przedszkola jest. Dziecko szybciej się uczy, zdobywa doświadczenia w kontaktach z innymi dziećmi.

Ostatnia edycja:
jakby co to autko jest nowe dla nas, a tak to parę latek już ma ;) ale nadejdzie taki dzień że będzie nas stac na nowe z salonu, oby jeszcze w tym życiu hehe
Filona fajnie że się odzywasz :) a jak nauka?

Filona no to faktycznie sie pochorował, życze w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
na-tuska no to teraz masz wolne
jagmar no to miałaś wyprawe
Tygrynka na pewno kupicie sobie autko z salonu:tak: nie ma innej opcji:tak:

Tygrynka a jakie piwo kupujesz ja sie pisze ;) ja chce;) fajnie że macie samochód nowy ;)

Skrzat moja kuzynka dla świętego spokoju synka kładła na podłodze oczywiście na podłodze kołdra i ful wypas posłanie i tak śpi.

No to fajnie jak się da to my się piszemy tak jak jarzebinka po 15 co wy na to może się wymęczą maluchy i szybko zasną

Ja jestem w trakcie robienia strognowa i sałatki bo śledzie juz zrobiłam no i przypaliłąm cebule robie od nowa ;)

No i młoda śpi nadal, ale mam stresa że się obudzi...aż szok:) Z tym za gorąco to nie wiem, bo w sumie ona spi pod kołdrą i nieraz ja się budziałam to cała odkopana, a tu wychodzi w czasie snu i pałęta się śpiąco po ziemi;/ Na-tuska zamknąć jej łóżeczko mogę, bo to najprościej, ale uwilbiam jak nas budzi rano i przychodzi do nas do łóżka, to cudowne chwile są!:) Ale zastanawia mnie skąd się to wzięło bp barierek już nie mamy chyba z 2 czy 3 miesiące!
Julka ja też jestem za przedszkolem, dzieci lepiej się rozwijają! Zawsze możesz go dac tylko do godziny 13 na przykład, jak możesz go wcześniej odbierać, tak moja kuzynka robiła jak pracowała na pół etatu!
Jagmar no nieźle, szkoda że deszczyk;/ ale za chwilę lasem już będzie można w obie strony:) A teraz Zosia już Ci śpi?
Ja zoo ewentualnie też, ale raczej dopołudnia bym wolała!

Skrzat Zosia śpi, dzisiaj ładnie zasnęła za to Marysia gada i cmoka.
Ja do zoo też się piszę do południa tzn. między 11-13h na miejscu bo później dzieci łapią maruda.

reklama
An a nie dasz rady do południa ???? bo chyba jakoś więcej wtedy chętnych jest np.10.00.....:tak: i na drzemkę do domku.....

Filona zdrówka dla Filipka, wytrwałości dla Ciebie...:tak:

Do góry