reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
net mi wczoraj wieczorem wysadzil i nie mialam dzisiaj jakos mi sie udalo naprawic ale od jutra od 8 do 20 nie mam prądu więc czopka z daszkiem nawet sobie filmu nie poogladam zadnego :( wiec jak co to wlece jutro wieczorem ale dzisiaj jeszcze cos napisze.

Hej!

Marcia gratulacje!!!!

an
u mnie dziś wody nie było:/ to do poczytania wieczorkiem i nie dawaj się smutasom!

jarzębinko ja też się zawsze zbieram do fryza i się zebrać nie mogę:/

mamaGabi super że wracasz :) dużo spotkań tu ostatnio więc wracaj do nas:-)no i rewelka że autko naprawione:-) zdrówka!

Skrzat fajnie że masz pomoc mamy i że się spotkanko udało. zdrówka też;-)

Tygrynka no super wózio:)

A ja znowu dziś intensywny dzień rano wyszłam teraz wróciłam:) byłam w pracy powiedzieć o tym że opiekę na Stasia biorę (dzięki Skrzat:tak:) potem po sklepach polatałam i do kumpeli na kawkę poszłam:)

A teraz schodzę Oliwce bo jej grę kupiłam i chce sobie pograć:-)

Witam:-)

zbiórka zuchowa to poszłam z Kacperkie, a że od razu chciał zostac,
nie dziwie sie :) harcerstwo wbrerw pozorom duzo uczy i jest... fakjne :):)
Moje dziecko wczoraj zrobiło siku na nocnik :-) w końcu go z auta przynieśliśmy hihi i ona doskonale wie do czego służy :-D w żłobku siedzi 3 razy dziennie na nocniku tak się dzisiaj dowiedziałam !!! A i sama próbuje zdjąć spodni i rajstopy, taki już samodzielne to moje dziecie :-)
gratulacje dla Luli :):) u nas tez mega postepy :) starzeją nam sie dzieci :)
w niedziele wracamy do poznania, auto wkoncu naprawione:)
ale sie ciesze :):):)
juz po 4 wjechała i koniec :) jupi wieczorkiem wiecej napiszę :)
gratulacje :):)

Karola
i jak??
Skrzat zdrówka i miłego wyjazdu :):)

Ostatnia edycja:
Uff jestem po :) tzn po pierwszej czesci ale ciesze sie :)
narazie jest po mojej mysli. poprzednie nakazy zaplaty i komornika anulowali. teraz bedzie sprawa ponownie rozpatrzona przez inny sad :) a to bedzie trwac i trwac... mi sie nie spieszy :) prawdopodobnie nastepna sprawa w grudniu dopiero.
jej jak sie ciesze.
starzy moi przyszli ale odmowili skladania zeznan. haha mysleli ze mi zrobia na zlosc a zrobili na plus :)

takze nie bylo co sie denerwowac. mam zajebostego adwokata i dzieki niemu tam dzis wytrzymalam:) chociaz wiem ze tego nie przeczyta J. dziekuje bardzo :*

Stresowalam sie dlatego ze musialam spotkac sie ze starymi a szlam sama bo B niemogl sie zwolnic z pracy. ;/

Ok moje dzieci spi juz od ponad poł godz. niewiem co jej sie stalo dzis ze tak wczesnie zasnela? pol dnia jak bylam w tym sadzie byla u opiekunki i podobno niezle jej dala w kosc dzis. hihi chociaz raz nie mi :)
Jutro od rana do ZUSu i US a potem od 10 w trase jade Kalisz i Ostrow...

edit. przyszly dzis te body co zamowilam z 5.10.15 i sliczne sa, bardzo mieciutka bawelna, co prawde rozmiarowka troche zawyzona ale to lepiej jak by miala byc zanizona

ojej natuska u Was zdrowotne fatum...akysz bedzie teraz lepiej :)
Mamagabi jestes kolejna osoba co pisze o jelitowce...makabra:(
Koza mozesz byc dumna z corci. My wprowadzamy zmiany od nd mowimy smokusiowi papa bedzie ciezko pewnie...

ja wreszcie leze. uf jutro wesele wiec sie pobawimy ciesze sie :) troche odetchniemy :)

Marciaa raz jeszcze gratuluję! i bawcie się dobrze jutro :)
Jarzębinka, Lilou - ale miałyście intensywny dzień, fajnie!
Kozaczino jak na spacerek to możemy się spotkać szybko ;) a jak na kawkę to zapraszam po katarze! a jakie obiady do mrożenia gotujecie? podziel się info, przydałyby mi się takie obiadki :D brawo dla Luli za nocnik!!
MamaGabi super że wracasz, w końcu!! dobrze, że już macie autko naprawione, my jeszcze na swoje czekamy, ale jeździmy sejczolem teściowej :D zdrówka! fajnie że dostaniesz ze streetcom paczke jonhsona, ja nie miałam takiej ankiety.. też ostatnio dostalam mleko gerber 2 i pampers prenium care, a teraz mam kosmetyki eucerin :)
Natuśka Wy to macie pecha z tymi chorobami w tym miesiącu :/// zdrówka dla Waszej czwóreczki!! i nie zostawiaj nas tak długo bez info!
Karola super, że poszło po Twojej myśli, bardzo się cieszę!! uważaj na siebie w trasie!

u nas też intensywny, ale fajny dzień. spacer w nowej spacerówce, sprzątanie całej chałupki, zakupy, wizyta teściów (tym razem mój mąż zrobił sałatkę krabową, byli zachwyceni :)), Seba cały dzień bez drzemki zasnął w 5 min o 20:15 :))) a najlepsze to jest to, że sam zrobił siusiu do kibelka!!! jestem z niego taka dumna!!! nic go specjalnie nie uczyliśmy, bo stwierdziliśmy, że jeszcze nie jego czas skoro nie reagował na te sprawy, kiedyś mu pokazaliśmy nakładkę (bo nocnik był zdecydowanie fe), co jakiś czas mówiliśmy o co chodzi, jak siadamy na kibelku, a on dzisiaj 3 razy sam z siebie zawołał siusiu (tak śmiesznie miękko "sjusju"), wziął mnie lub męża za rękę, zaprowadził do łazienki, poczekał aż położymy nakładkę, zdejmiemy mu pampersa, posadzimy i nasiusiał do środka!!! wiem, że to może być na razie odosobniony przypadek, ale pierwszy raz tak sam z siebie zawołał i poczekał (kiedyś parę razy trafił jak go posadziliśmy wiedząc że będzie siusianie) więc jestem mega dumna :))))

Karola szerokiej drogi jutro :)

Marciaa no troche wszytsko w jednym czasie sie zebrało ale mam nadziejej ze to juz koniec pzynamnije na całą jesien zimę i reszte prezsłego roku :)

ygrynka postaram sie poprawic :)

Ostatnia edycja:
o mamo jak mi szkoda czasu na sen.. mój mąż poleciał właśnie do pracy (dzisiaj musiał być godzinę wcześniej, ale za to o 13 już będziemy razem.. chociaż wczoraj skończył o 10 :D), dziecko śpi od 20 więc pewnie ok. 8 będzie wstawać, a ja bym jeszcze tyle zrobiła, tyle przeczytała... no nic, zmykam, dobranoc!

reklama
hello,
Karola fajnie, że poszło ok:)
Marcia gratulacje, teraz wypoczywaj:)
Kozaczino, Tygrynka gratki za nocnikowo/toaletowe sukcesy!

Ja wczoraj padłam o 20 z Basią, przeziębienie jednak daje jeszcze o sobie znać:( Mąż za to wczoraj ładnie siebie spakowała, a ja dziś mała i mnie. Jedziemy wieczorem! A jeszcze muszę do dentysty dzisiaj, bo mi się coś wykruszyłoinerw boli, a ja się cała z nerwów trzęsę, bo panikuje przed dentystami!
No i nie wiem co na rocznicę dla Zet, mogłabym dziś po drodze coś w mieście kupić, ale ja oczywiście mam mega spóźniony zapłon i marne pomysły:(:( A on poszalał prezentowo więc w ogóle mi głupio....

No nic życzę miłego dzionka i będę zaglądać pewnie!

Do góry