reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Shit shit zapomniala prosic P zeby puscil przelew z pracy.jutro to zrobi.
Natuska ja Ci zazdroszcze dzialeczki;)ale fakt ze jeziorko super.tylko wczoraj dostalam@ akurat:/Oliwka byla przeszczesliwa pluskaniem w wodzie:)

reklama
jarzebinka,kozaczino - do jakiego żłobka odprowadzacie maluchy ?

skrzat - ja czekałam aż liść sam caly zżółknie i go odrywam, a jak storczyk przekwitnie (czyli łodyga) to odcinal nożyczkami to słuche i ładnie mi kwitną jeden już chyba z 5 lat :-)

Mi.Pi - ja też tak robie spagetti ale ile razy w tygodniu mozna robic :happy:, w tesco jest dobry makaron ryżowy super pasuje do sosu bolońskiego ;)

MamaGabi - powiem Ci że nawet nie mam pojecia czy miał robione a jest to w książeczce zdrowia?

Natuska - życze powodzenia w sobote na ślubie i mam nadzieje że wygrasz nie daj się

Lilou - a gdzie bedziesz robiła USG?

Ajentka a może to przyspieszony bunt dwulatka :-)

A ja dzisiaj zapie.. jak zawsze oderbrałam nowy dowód na nowe nazwisko teraz musze się przyzwyczjać ale najfajniej to było w starym zoo dzieki amandea mam nadzieje ze mata Zosi bedzie pasować.

Dziewczęta kiedy następne spotkanie ? Ja chciałam tylko pochwalić się a może zasmucić siebie bo znalazłam prace no i pewnie na 80% mnie przyjeli na 100% mam sie dowiedzieć 30 sierpnia, a do pracy po macierzyńskim

Ostatnia edycja:
Natuska przelew wykonany. przepraszam za swoją niesubordynację ;-) gdybym to ja miała pilnować przelewów za rachunki i ich terminów to czarnoooo to widzę:zawstydzona/y:
An Wszystko możliwe, dlatego od jutra zabieram się za lekturę Tracy Hogg Język dwulatka:-D

Dobranoc

witaj to bardzo sie ciesze bo juz po prostu rece zalamalam i mysle sobie no nikogo nie poznam a jednak sie mylilam a w poznaniu to jeszcze wszystkich miejsc nie poznalam pozdrawiam

Dzien dobry jestem mama 19mies. Michalka szukam mamy z ktora moglibysmy spedzic milo dzien poznan-ogrody moj mail. Joasia1755@gmail.com.

Mam rowniez pytanko moj syn bedzie mial pierwsza wizyte u rehabilitanki pani Maciejewskiej i nie wiem jaka ta pani jest czy ktos na ten temat moze powiedziec

dzien dobry:0

na poczatek niefajne wiesci..oczywiscie auto kaput,silnik od wymiany,walnela glowica ktora naprawial nam rok temu jakis gosciu ( ktory mniewtedy wpienil bo za grzyba nie mial chyba pojecia o tym co robi,ale moj m mu dal auto to teraz ma):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nic szukamy silnika nowego co oczywisciewiaze sie z ogromnymi kosztami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a kasy brak... nawet niewiem czy w tej sytuacji wypraiwe gabie roczek, dobrze ze zostyaje tutaj to mnei babcia poutrzymuje troche:-:)-:)-:)-(

An
tak Gabunia ma w ksiazeczce wpisane to usg.
Lilou mi lekarka nic nie powiedziala, nie kazala cwiczyc ani nic. pow ze mala tak ma i juz. niewiem moze dziwna moja lekarka...ja ja jeszcze do 5 miesiaca pilnowalam zeby sie nie podnosila za czesto ale od 5 juz sama siedziala.

wczoraj prad nam zabrali i nawet niewiem o ktorej wlaczyli, poslzismy spac na brudasa cala trojka, gaba miala slaba nocke bo budzila sie i od 4.30 spala z nami wiec jestekm "polamana"

Natuska
oj kurde to bedzie sie dzialo, ale moze zrob im awanture pod koniec wesela oc bys sie chociaz troche pobawila spokojnie:)

Skrzat
no widzisz moja nei da sie nikomu dotknac,ona nei boi sie ludzi bo do wszystkich sie smieje i "gada" ale jak ktos inny ma ja wziasc na rece to nie i koniec,krzyczy mama albo nie nie nie:-)

Joasia nie pomoge bo nie wiem co to za lekarz. moze dziewzyny bardziej obeznane w lekarzach. milo ze zajrzalas

hej :-)
An to wstępnie gratuluję pracy :-) co do żłobka to ja mam na os. Pod Lipami na Winogradach ;-)
MamaGabi masakra z autem :-( współczuję, a bez prądu czasem fajnie jest posiedzieć ;-) ale tylko czasem
Ajentka ja też musze sobie poczytać tą ksiązkę bo Lula zaczyna psocić :-)
wracam do joba

Jarzebinka,Koza mam nadzieje ze neidlugo placz sie waszych pociech skonczy.

koza, jarzebinka kurcze niefajnie ze taka reakcja maludów ;/ ale skoro kazdy nowy dzien jest choc troche lepszy to pewnei zaraz im minie:)

u mnie dzis już znaczna porawa, wejście na salke bez wielkiego entuzjazmu, ale juz bez płaczu, jak to "Ciocia" określiła na na 4+, szkoda tylko, że weekend przed nami bo przydałby się jeszcze ze dwa dni i byłoby Ok, a tak pewnie po weekendzie zapomni jaki był dzisiaj dzielny .....

a Koza jak U Was dzisiejszy poranek ????

Witam!Proszę mi tu nie straszyć załamaniem pogody:wściekła/y:

ale załamanie tylko na dziś, ma być burzowo, jutro troszke chłodniej, ale od niedzieli na tydzień wraca czy przyjdzie ??? jak kto woli LATO

jarzebinka,kozaczino - do jakiego żłobka odprowadzacie maluchy ?

Ja chciałam tylko pochwalić się a może zasmucić siebie bo znalazłam prace no i pewnie na 80% mnie przyjeli na 100% mam sie dowiedzieć 30 sierpnia, a do pracy po macierzyńskim

ja obecnie prowadzam na Ogrody, na u.Nowy Świat, a mogę jeszcze polecić żłobek na Klonowica ( boczna Głogowskiej) tam chodził starszak i młodszy troszkę......

a pracy gratuluję.... :-)

Dzien dobry jestem mama 19mies. Michalka szukam mamy z ktora moglibysmy spedzic milo dzien poznan-ogrody moj mail. Joasia1755@gmail.com.

Mam rowniez pytanko moj syn bedzie mial pierwsza wizyte u rehabilitanki pani Maciejewskiej i nie wiem jaka ta pani jest czy ktos na ten temat moze powiedziec

witam, ja mieszkam w okolicy bo na Grunwaldzie (2 przystanki 82 do petli) a w sprawie rehabilitantki tez nie pomoge..... ;-)

reklama
Do góry