reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dzien dobry!
Ja tak na szybko bo zaraz jade nad jeziorko a jeszcze w proszku..

AN my tez na usg glowki idziemy w poniedzialek.lepiej sprawdzic.

Witam nowa poznanianke!mamy dzieciaczki w tym samym wieku:)

jarzebinka,kozaczino wspolczuje rozstan i placzy zlobkowych.mam nadzieje ze sie poprawi!

Ok,do poczytania!

dzień dobry!

jak Was czytam (Koza, Jarzebinka) to aż się boję czasu jak młody pójdzie do przedszkola :/ a planujemy zimą go puścić :/

Koza to nie zazdrość tylko wpadnijcie na weekend :D i pozdrów swoją księżniczkę i księcia ;)

my w końcu dzisiaj jedziemy na działkę, bo aż szkoda pogody na siedzenie w domu.. ale jak pomyślę znowu o pakowaniu i rozpakowywaniu wszsytkiego... od 2 sierpnia to byłby już 5 raz! bo nad morzem dwa razy zmienialiśmy pokoje bo dwa razy przedłużaliśmy pobyt :D no nic, miłego dnia wszystkim!

Dziękuje za powitanie Wszystkim.

Jeśli chodzi o główkę to ja się zastanawiam czy Mała nie ma jej za małej:-D, bo większość dzieci ma je większe. I tak źle i tak nie dobrze.
Ja powinnam wrócić do pracy pod koniec września, ale nie dostałyśmy miejsca w żłobku, po mimo tego, że "mama sama". I chyba się cieszę, pozostaje tylko rozmowa z Szefami:crazy:. Nie mogłam znieść myśli, że zostawię pół roczną Dobrawę w żłobku.
An ja mam zawsze w domu puszkę pomidorów i na szybki obiad to sos pomidorowy z makaronem lub ryżem lub pomidorówka.

Kozaczino mnie też się zachciało sadzonego i mizerii.

jak Was czytam (Koza, Jarzebinka) to aż się boję czasu jak młody pójdzie do przedszkola :/ a planujemy zimą go puścić :/
!

a czemu tak od środka roku.... nie lepiej od poczatku czyli od wrzesnia aby się razem integrowały dzieciaczki od początku.... :tak:
a pakowań współczuję, bo w tym roku tez to przechodziłam......rodzice, morze, kaszuby, rodzice.....

Hej
ja tak na szybko piekna pogoda wiec niechce tracic czasu na siedzenie przy kompie tym bardziej ze od jutro ma byc brzydko a ja jestem w pracy caly week

jade z jula do kolezanki do Lubonia. do poczytania wieczorkiem :)

Tygryś właśnie czemu tak w środku roku?? Zimą brrryyy lepiej od września :-) a za to pakowanie/rozpakowanie x5 chylę czoła !!! mi raz wystarczył !!
Mi.Pi no trudno tak zostawić malucha ale co robić?? Chociaż jak oddałam Majkę na początku w ogóle nie płakała teraz jest gorzej!!!więc cię rozumiem :-(
wracam do joba

reklama
hej dziewczynki:)
Mi.Pi witam:) i od razu o radę pytam:p Co zrobić jak mi żółkna liście od stroczyka, a generalnie kwitną mi:), nie wiem czy urwać te liście? I czy ucina się łodygi jak storczyk przekwitnie czy nie - bo są dwie szkoły:)?
Tygrynka a nie mieliście rezerwacji nad morzem na 2 tygodnie?? I na jaką działkę teraz jedziecie?
Kozaczino trzymam kciuki za Lulę by się oswoiła na nowo ze żłobkiem!
MamaGabi buziak w nosek Gabi, niefajnie z tym autem:(
Na-Tuska zdrówka dla Filipka:)

Ja wczoraj byłam w Poznaniu na koncercie UndergroundFly:) A potem zostałam na noc z mężusiem. A Basik z dziadkami w Skokach:) Dzisiaj ma biedulka coś przsy oczku opuchnięte, a ugryzienia nie widać, dałam jej wapno, mam nadzieję że zejdzie. Dzisiaj jadła pierwszy raz widelczykiem:) Słodziak jeden, zaskakuje mnie każdego dnia:p Teraz kredkami rysuje tu koło mnie! Dzisiaj przyszły zamówione body Carters z Allegro, mega zajebiste są:D Wzięłam tylko 3 szt rozmiar 86, ale mam nadzieję, że starczy:)
Uciekam zaraz na dwór na jakąś kawkę, jutro niby ostatni dzień pogody i załamania w weekend a mieliśmy jechać do znajomych do Puszczy Noteckiej.
Basia też się przyzwyczaiła do trawki i całodziennego wybiegu , ja mam gdzie na dwór wychodzic w Poznaniu tylko nie zrobiony ogród jeszcze:(

Do góry