reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An 50km za Olsztynem, a też się wybierasz? :)
Natuśka zdrówka dla Filka! oby się bardziej nie rozłożył!

my jednak dzisiaj w domu, bo młody coś nie w sosie, musi sie przestawić na kolejną zmianę.. jutro pojedziemy na działkę, bo pogoda boska, aż żal że ostatni tydzień nad morzem taka nie była :)

reklama
Aaa napisalam posta i mi zzarlo:/ to teraz w skrocie..
Bylsmy wczoraj u neurologa,mamy skrerowanie na rehabilitacje,za silny ten nasz Stas.lekarka polecila na przyjazni,niestety termin na 14 wrzesnia:/
dzis bylam w multikinie baby,film druhny.rewelacja:D dawno sie tak nie usmialam:D

Natuska zdrowka dla Was!

Nieznosze pisania na telefonie:/

Tygrynka ja zostaje do konca wrzesnia tutaj. po pierwsze ze auta trza pilnowac i kase wykladac:wściekła/y: po drugie ze i tak jarek od 12 wrzesnia znowu ma urlop:-) a i chyba postanowione,zrobimy jakos te auto i sprzedajemy w cholere.... moze lepszy nam sie trafi...

Jarzebinko no pilnowac ktos muis bo niechce zeby nam tu watek umarl... uwielbiam tu pisac i zagladac...

Natusia znowu chorzy?? zdrowka,zdrowka,zdrowka:-)
Koza wiem co ot znaczy odmowic sobie czegos, ja teraz tak bede miala i mnie szlak trafia....eh..a mial byc taki piekny urlop, mialo byc morze, Litwa.itp. no coz...chyba nasze auto raczej nas nie lubi.... bo zawsze psuje sie tutaj i w najmniej oczekiwanym momencie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lilou fajnie ze udalo ci sie wybrac na film, a jka Oliwia? dobrze juz? i oc znaczy ze Stas za silny?

An
dobrze ze odespalas w dzien bo ja to mam takie "szczescie" ze co poloze sie w dzien spac jak Gaba spi to albo sie obudzi wlasnie albo mnie ktos obudzi po 15 min i wtedy chodze wsciekla caly dzien...:wściekła/y:

Gabrynia sie dzisiaj u tesciow na podworku wywrocila na zuzu i se nosek obdarla:( krewka jej leciala i teraz ma nosek czerwony i spuchniety jak pijaczysko....:-(

no a tak to nie wyobrazam sobie poworotuy do poznania i tego jak bede musiala z gaba w domu siedziec, ona tutaj jest ciagle na dworzu,ma kurki,pieski kaczki,koniki itp jest w nibie normalnie,cieszy sie na wszystko...ja oszaleje z nia w odmu potem:-(

Natuska zdrówka dla Filka.
Marcia najwazniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze:)
mamaGabi oj bidulka buziaczki w nosek! jak mała ma tam tak fajnie to faktycznie będziesz miala problem w domu z ogranizajcą jej czasu:p no ale my mamuśki bystre baby myśle ze dasz rade sprawić by się nie nudziła:):) kup jej chomika to tez zwierzątko:p hahah
Lilou za silny??? hmm tez nie czaję:p

Stasiu ma wzmozone napiecie,w zasadzie od pierwszego dnia trzymal,i podnosil glowke,teraz podnosi sie do siadania.jedna lekarka(nasza pediatra) mowi ze juz mniej sie napina,i byc moze byc to kwestia ze silny.ale neurolog powiedziala ze lepiej rehabilitowac.w sumie to nic strasznego(mam nadzieje) a jesli ma pomoc to sprobujemy.
Jutro jade do kumpeli na strzeszyn,a potem idziemy nad jeziorko:)jeszcze w tym roku nie bylysmy(tzn Oli byla)

mamaGabi ucalowania w nosek Gabusi!nic sie nie martw o jesien i powrot do domu bedziemy Cie odwiedzac:)
pytalas o Oli:)juz dobrze,jakby nie bylo sprawy tzn migdalow: Dmam nadzieje ze odczujemy to w sezonie przedszkolnym kiedy nie bedzie chorob.

ja Ciebie doskonale rozumiem MamaGabi, Seba całe dwa tygodnie nad morzem spedzał od 8 rano do 21/22 na dworze, drzemki też na ogrodzie.. dlatego jutro chcemy zmykać na działkę (dlatego nie wiem jak z wyjazdem do Olsztyna ale jak będziemy jechac to od razu dam znać!), żeby znowu młody sobie latał cały dzień.. chyba czas na kupno domu z ogrodem :p a co do auta też niestety dobrze Cię rozumiem :/ wrócimy do Poznania i czas trzeba będzie się rozejrzeć za nowym ;/

aaa i cmok w nosek Gabi!

Lilou pewnie lepiej tak niż w drugą stronę ;) a serio - powodzenia, żeby było dobrze!

Hej padnieta jestem wiec duzo nie napisze.
myszka uciekla nam z akwarium, szkoda bo ladna byla.

dzisiaj z jula trzy godz na placu zabaw spedzilam wrocila brudna jakby z kopalni ja wypuscili
i to jest sposob na spedzanie z dzieckiem czasu po za domem po powrocie z wakacji tak apropo postu mamagabi i tygrynki
dziewuchy zabawki do piasku prowiant i myk do piaskownicy z dzieciaczkami

spadam spac bo oczy juz mi sie zamykaja
dobranoc

reklama
Witam, bardzo nieśmiało.

Dziękuje za zaproszenie:-). Wróciłam właśnie z internetowej banicji, uporałam się z zapomnianym hasłem i zajrzałam tutaj.
Chciałabym się przedstawić. Jestem mamą czteromiesięcznej Dobrawki. Mieszkamy tuż nad Wartą. Nie wiem, co jeszcze tu Wam napisać.

MamaGabi
bardzo dziękuje za pomoc. Zastanawiam się, czy zadziała:-D.

Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny, dużo Was tu i dlatego fajnie.

P.S Jeśli macie problem z roślinkami lub ogródkiem to mogę pomóc;-), na wychowaniu dzieci raczej się nie znam, debituje i to dość późno:-D.

Do góry