reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

podczytuje :cool2:

ajentka - z kawy jutrzejszej chyba nici, muszę papiery podrzucić do pracy a jeszcze małą muszę brać kiedy ma jakiegoś wirusa - gorączka zeszła ale biegunkę cały czas ma i nie pomaga smecta , pediatra zapisała standardowo Bactrim a już 4 dzień się ciągnie czy mogą być tez takie dolegliwości od zębów?

Marcia - pochwal się jutro kto mieszka w brzuszku :)
Rikapa - dlaczego prawie udane ?? małe kociątka są śliczne :) takie nieporadne :)
Filona - natuska - creizolki i szyfrem gadają :)
kozaczino - miłego powrotu do pracy oby pustki były :)
julka - a ty kto ;-);-) ??

reklama
hello,
no wreszcie mam chwilke by usiąść do kompa. U nas weekend bardzo intensywnie, oczywiscie w Skokach:D Przyjechał Zet, zaczeliśmy od urodzin mamy w sobotę i tak jakoś zleciało. Pogoda dopisała więc dwie kompiele w jeziorku zaliczone, pograliśmy w badbinktona na boisku szkolnym, Basia zaczęła robić sama po 5-9 kroczków na bieżni do skakania:D Zasypia ładnie około 20-21, i śpi tak do 7:40 bez żadnych przerw:)
Ja jeszcze zostałam w Skokach jednak do niedzieli następnej:p Pobyczę się dalej:)
Więc wszelkie spotkania po 21 proszę:)
Marcia trzymam kciuki za wizytę i dawaj znać jak poszło:)
Rikapa gratki kotków!
Zaraz mykam do wyrka, pewnie otworzę książkę i nad nią zasnę:p

I ja mam wreszcie małą chwilkę :-)

Marcia kciuki zaciśnięte, pochwal się wieściami :-)

U nas Zosia przesypia 22-6/7 potem mleczko i do 8. Juhuuu! Wreszcie się wysypiam! Chichra się (no boskie to jest) i zaciska rączki na grzechotkach :-)

hejka,
witam sie o poranku pisząc mojego 1000 posta:szok::-)
U nas słoneczko świeci, więc idę zaraz pić kawkę na ogród;D
Basia do 8 dała pospać po czym wypiła mleczko, za chwilę przejdę się do sklepu po mleczko i ugotuje owsiankę na śniadanko:)
Mi siadł telefon i kombinuję co zrobić, bo obawiam się że będę miała tydzień bez fona:(:no:
To miłego dzionka dla Wszystkich:)

Kozaczino powodzenia dziś w pracy, pierwsze dni po urlopie najgorsze! A ja chyba jednak wyląduje na wychowawczym jeszcze:(

edit. No włączył się, mama na szczęście dziś w Poznaniu to mi przywiezie jakis stary na wszelki wypadek:)

Ostatnia edycja:
poziomka trza było przyjechać to być wiedziało o co chodzi:)) nastepnym razem się wpraszać.

Skrzat a co zrobiłaś z tel. ze sie "zacina"?

Amande noo gratulacje wysypiania się :)) zazdroszcze bo ja bardzo długo miałam nieprzespane...

:-) jestem i ja ;-)

Filona dałam jej to co dostałam i od tego czasu sie nie oddzywa niestety :-/ a jak dzwonię do niej to nie odbiera :-/

A urodzinki prawie udane bo kilka osób się spóźniło (jak ja tego nie lubie ) chrzestny małej spóźnił się prawie 4 godziny :-(

Witam wszystkich dobrze ze w weekendy malo piszecie bo moge szybko nadrobi ;-)

poziomka
mi tak lekarz pediatra powiedzial ze od zabkow moze byc rozwolnienie i dziecko moze mniej jesc ale ja bym byla w stresie i meczyla peditatre by sie dziecko nie odwodnilo

skrzat, amande
- zazdroszcze wam ze maluchy śpią wam całą nac mój najdłużej to 6h śpi (zawsze coś)

amandea - JA w czwartek (obojetnie o której) lub jutro (ale popo) moge podjechac wózkiem na jezyce lub do starego zoo na spacer to ci podrzuce mate

Na tuska jedna laska mi proponowala wanienke moge ci podrzucic jak już bede miala i mówiła że ma jeszcze prenatal albo napisz kiedy kuzynka rodzi (to dam swoja 100cm) bo moj mały to juz nie taki maly i czas zaczac go myc pod kranem w wielkiej wannie.

rikipa na 4h spóźnienia to juz przesada mnie tez by to wkurzylo

My wróciliśmy z Garwolina zmęczeni, padało komary cięły jak głupie ale poznałam moje przeszłe siostry (bo moja mama bierze ślub w pazdzierniku) są na pradwe świetne.

Lece sprzatac w kuchni bo jak wczoraj przyjechalismy to walnelam sie spac i nic nie zrobilam padlam jak kawka a jedzenie cza zrobic i wyciagnac ze zmywarki i ogólnie ogarnac chate. A potem do roboty za mame bo sobie wyjechala na 3 tyg i ja za nia tyram. Pozdrówka bede wieczorkiem

reklama
An jak moze byc wanienka (100cm) za mala dla bartusia jak moja mala na lezaco sie smialo w niej jeszcze miesci....???

Marcia i cio? jak tam fasolinka? pisz pisz pisz....

dziewcvzyny nie ladnie tak podczytywac i nic nie pisac,......

ide Gabe kapac bo marudna okropnie a potme jeszcze zajrze....

Do góry